• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 26 °C

3. Siirt Kitap Fuarı, Yazarlar, Okurlar ve Yayınevlerini Buluşturmaya Devam Ediyor

3. Siirt Kitap Fuarı, Yazarlar, Okurlar ve Yayınevlerini Buluşturmaya Devam Ediyor
Siirt Valiliği ev sahipliğinde düzenlenen 3. Siirt Kitap Fuarı, yazarlar, okurlar ve yayınevlerini buluşturmaya devam ediyor.

“3. Siirt Kitap Fuarı” üçüncü gününde de kitapseverlerin ilgisi artarak devam etti.

Her yaştan Kitapseverlerin ziyaret ettiği fuarda, Kitapseverler, kitapları inceleyerek, satın aldılar. yazarların söyleyişi programlarına katılarak, kitaplarını yazarlara imzalattılar.

Kitap Fuarının üçüncü gününde sırasıyla Yazarlar; Serkan Şengül, İ. Gürkan Çelebi, Senai Demirci ve İ. Süreyya Sırma birer söyleşi gerçekleştirerek, okuyucularla buluştu.

Kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği söyleyişi programlarının sonunda, Kitapseverler, satın aldıkları kitapları, Yazarlara imzalattılar.

Her gün fuarı ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz,  hem kitap satın alıyor, hem de yazarlar ve ziyaretçiler ile görüşme imkânı buluyor.

Kültür Şehir Siirt ilimizde, kültür sanat ve tanıtım çalışmalarının önemli bir ivme kazandığını belirten Vali Tutulmaz, Kitap Fuarına her yaştan vatandaşların ziyaret ettiğini belirtti.

Fuara katılan Çocuklara hediye çeki dağıtarak, bol bol kitap okumalarını tavsiye eden Vali Tutulmaz, vatandaşların fuara olan ilgisinden büyük bir memnuniyet duyduklarını sözlerine ekledi.

3.Siirt Kitap Fuarı, 3 Nisan 2016 Pazar günü sona erecek.

 

 

Bu haber toplam 1666 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim