• BIST 9909.34
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 30 °C

4. Geleneksel Siirt Kitap Fuarı 28 Mart’a Kapılarını Açıyor

4. Geleneksel Siirt Kitap Fuarı 28 Mart’a Kapılarını Açıyor
Her geçen yıl büyüyerek devam eden 4. Siirt Kitap Fuarı, 28 Mart’ta Siirtli kitapseverlerle yeniden buluşuyor.

“Her Kitap Yeni Bir Yolculuktur.”

 

Her geçen yıl büyüyerek devam eden 4. Siirt Kitap Fuarı, 28 Mart’ta Siirtli kitapseverlerle yeniden buluşuyor.  Dört yıl önce Siirt Valiliği’nin himayesinde başlayan kitap fuarı, Siirtlilerin büyük ilgisiyle karşılaştı ve her yıl daha da gelişerek bu yıl dördüncüsüne ulaştı. Artık geleneksel hale gelen Siirt Kitap Fuarı’nın dördüncüsü, bu yıl 28 Mart Salı günü kapılarını açacak ve 2 Nisan Pazar günü akşamına kadar kitapseverlerin ziyaretine açık olacak.

Bu yıl çocuk yayınları için açılan yeni salonla birlikte 4. Siirt Kitap Fuarı hem daha da büyüyor, hem de çocuklara ve gençlere yönelik yeni etkinliklerle daha da zenginleşiyor.

“Bir Kitaptır Siirt, Üç Dilde Yazılan” sloganıyla başlayan Siirt Kitap Fuarı, bu yıl “Her Kitap Yeni Bir Yolculuktur” diyerek, Siirtli kitapseverleri kitapların dünyasında farklı yolculuklara davet ediyor.

28 Mart – 2 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek 4. Siirt Kitap Fuarı’nda 60 yayınevi yer alıyor, kültür dünyamızın 30 değerli yazarı da söyleşi ve imza etkinlikleriyle fuara katkı sunuyorlar.

Siirt’in sosyal ve kültürel hayatına önemli bir katkı sunan Siirt Kitap Fuarı, Siirt Valiliği’nin yanı sıra, bu yıl Siirt Belediyesi’nin de desteğiyle tam anlamıyla bir kitap ve kültür şölenine dönüşüyor.

4. Siirt Kitap Fuarı, 28 Mart Salı günü saat 11.00’de Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz ve Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’ın katılımıyla düzenlenecek açılış töreniyle kitapseverlere kapılarını açıyor.

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 1434 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim