• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 28 °C

7 Ocak Çarşamba okullar Amasya'da tatil mi? Yarın okul var mı?

7 Ocak Çarşamba okullar Amasya'da tatil mi? Yarın okul var mı?
7 Ocak Çarşamba okullar Amasya'da tatil mi? Yarın okul var mı? Amasya'da etkili olan kar yağışı eğitimi vurdu. Amasya'da 7 ocak okullar tatil edilecek mi, Amasya'da yarın okul var mı? 7 ocak Amasya'da ..

Siirt Ajans 7 Ocak Çarşamba okullar Amasya'da tatil mi? Yarın okul var mı? Amasya'da yarın okullar tatil edildi mi, Amasya'da 7 ocak okullar tatil edilecek mi, Amasya'da yarın okul var mı? 7 ocak Amasya'da etkili olan kar yağışı sebebi ile vatanın çeşitli illerinde okullar tatil edildi? Afyonkarahisar, Kocaeli, Kastamonu, Bayburt, Denizli ve Tunceli tatil edilen iller arasında yer alıyor işte detaylar ..

İstanbul Valiliği ve Ankara Valiliği kar yağışına göre durum değerlendirmesi yaparak tatili uzatabilir. Yarın okulların tatil olduğu iller listesinde Afyonkarahisar, Kocaeli, Kastamonu, Bayburt, Denizli ve Tunceli yer alıyor. 

İstanbul ve Ankara'da beyaz kabus başladı. yoğun
 kar yağışının 7 Ocak çarşamba günü de etkisini sürdüreceği için gözler valiliğin vereceği kar tatili kararına çevrilmişti. İlerleyen saatlerde kar yağışının etkisi değerlendirilerek İstanbul ve Ankara'da okulların yarın tatil edilmesi gündemde. 

 

YARIN OKULLARIN TATİL OLDUĞU İLLER LİSTESİ

Yarın okulların
 tatil olacağına dair ilk karar Bayburt'tan geldi. Yoğun kar yağışı sebebiyle bugün eğitime ara veren Bayburt Valiliği yarın için de kar tatili kararı aldı.

7 Ocak Çarşamba okullar Amasya'da tatil mi? Yarın okul var mı?

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezi ile Demirözü ve Aydıntepe ilçelerindeki tüm okullarda bugün öğleden sonra ve yarın eğitime ara verildiği belirtildi.

KARABÜK'TE KAR KABUSU YARIN OKULLAR TATİL


Karabük'te yoğun kar yağışı nedeniyle il genelindeki tüm okullarda yarın eğitim öğretime ara verildi.

Karabük Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışının gece saatlerinden itibaren artarak devam etmesinin beklendiği bildirilerek, bu nedenle kentte Milli Eğitim Bakanlığına bağlı tüm okullarda eğitim öğretime yarın ara verildiği belirtildi. Açıklamada, buzlanma ve don olaylarına karşı da vatandaşların dikkatli olması istendi.

AFYONKARAHİSAR'DA OKULLAR 7 OCAK ÇARŞAMBA TATİL


Afyonkarahisar'da yoğun kar yağışından dolayı eğitime yarın da ara verildiği bildirildi.  Valilikten yapılan açıklamada, meteorolojik veriler ve devam eden kar yağışı nedeniyle öğrencilerin sıkıntı yaşamaması için il merkezi ile merkez ilçeye bağlı köy ve beldelerdeki anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde bugün olduğu gibi yarın da eğitime ara verildiği belirtildi. 

Engelli ve hamile kamu görevlilerinin de aynı tarihte bir gün idari izinli olacağı kaydedildi.

KOCAELİ'DE KAR KABUSU ÜNİVERSİTE YARIN TATİL


Kocaeli Üniversitesi'nde (KOÜ), olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime yarın ara verildi.

KOÜ Rektörlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışından dolayı yarın eğitim-öğretime ara verildiği,  KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi hizmetlerinin ise normal işleyişinde sürdürüleceği kaydedildi.

Olumsuz hava şartları nedeniyle KOÜ'de bugün de eğitime ara verilmişti.

KASTAMONU'DA KAR EĞİTİMİ VURDU OKULLAR YARIN TATİL


Kastamonu'da etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde eğitime ara verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Araç, Taşköprü, İhsangazi, Devrekani, Çatalzeytin, Tosya, Daday, Doğanyurt ve Hanönü ilçelerindeki tüm okullar ile Cide ilçesindeki taşımalı okullarda eğitime bugün ve yarın için ara verildi. İnebolu ilçesinde ise tüm okullarda sadece bugün eğitime ara verildiği bildirildi.

Kastamonu'da eğitim İnebolu ilçesi hariç perşembe günü yeniden başlayacak. 

DENİZLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2 İLÇEDE KAR TATİLİNİ UZATTI

Denizli'de bazı ilçelerde eğitime verilen ara yoğun kar yağışı nedeniyle bir gün uzatıldı. Denizli Milli Eğitim İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde 6 Ocak Salı Günü tatil edilen tüm okulların 7 Ocak Çarşamba günü de tatil edildiği bildirildi.
yarin-okullar-tatil-mi-kar-tatili.jpgYarın kar tatili alan iller, okullar bir gün daha kapalı olacak. 

TUNCELİ'DE KAR EĞİTİMİ VURDU YARINDA TATİL

Tunceli'de, olumsuz hava koşulları nedeniyle okullarda eğitime ara verildi. Kar tatili yarın da devam edecek eğitim perşembe günü başlayacak.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Eyyüpkoca, "Yoğun kar yağışı nedeniyle merkez ilçemizdeki tüm okullarımızda 6 ve 7 Ocak tarihlerinde eğitime iki gün ara verme kararı aldık” dedi.

ADIYAMAN 1 İLÇEDE OKULLAR YARIN kar sebebi ile tatil edildi

Çelikhan ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi.  Çelikhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yoğun kar yağışı ve fırtına nedeniyle okulların 2 gün tatil edildiğini belirtti.

 

Bu haber toplam 2859 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim