• BIST 9028.09
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • Siirt 14 °C

Başkan Taşkın, müteahhitlerle yeniden bir araya geldi

Başkan Taşkın, müteahhitlerle yeniden bir araya geldi
Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, İmar ve ruhsat bekleyen Müteahhitler yeniden bir araya geldi.

Gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Ceyhun Dilşad Taşkın’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda müteahhit katıldı.

Siirt’teki geçmiş dönemlerde kaynaklanan imar ve ruhsat sorununu çözüme kavuşturmak için müteahhitler ile bir araya gelen Başkan Vekili Taşkın yaptığı konuşmada daha yaşanılabilir daha yeşil bir Siirt için yapılaşma konusunda gerekli çalışmalar başlattıklarını aktardı.

Siirtlilerin yeşil alanı bol, otoparkı ve sosyal tesislerinin olduğu konutlarda hayatlarını idame ettirmek için mevcut imar ve ruhsat mevzuatından ödün verilmeyeceğini söyleyen Taşkın, müteahhit esnafının da bu konuya duyarlı olmasını istedi.

Başkan Vekili Taşkın, “Şehrimizde yapılan inşaatlardan herkes etkileniyor. Bu nedenle izinsiz olarak yapılacak herhangi bir kazı ve çalışmalara kesinlikle müsaade edilmeyecektir. Sizler kurallara uyacak, belediyemizde gerekli denetlemeleri yapacaktır. İnşaat kazılarında çıkan hafriyatların kesinlikle belediyemizin belirlediği döküm alanlarına yönlendirilmesi gerekiyor, müteahhitler olarak bunu sizin de takip etmeniz gerekiyor. Belediye ekiplerimizde bu hafriyat işlerini takip edecektir. Şehrin görünümüne kötü bir izlenim vermemek için bu kurallara hepimizin uyması gerekiyor” dedi.

 

Bu haber toplam 1416 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim