• BIST 9693.46
  • Altın 2509.823
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.7692
  • Siirt 18 °C

Başkan Vekili Taşkın Spor Lisesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Başkan Vekili Taşkın Spor Lisesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi
Rutin belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra sosyal çalışmalarla da kamuoyunun takdirini toplayan Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’ın gençliğe verdiği önem devam ediyor.

Programlarının arasına sık sık okul ziyaretlerini de ekleyen ve gençlerle bir araya gelen Başkan Vekilimiz Taşkın, gençlere deneyimlerini aktarıyor.

Bu kapsamda Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Şehit Binbaşı Zafer Kılıç Spor Lisesi öğrencileriyle buluştu. Belediye’nin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Vekili Taşkın, öğrencilere eğitim yılları ve yaptığı görevler hakkında da bilgi verdi.

Spor Lisesi toplantı salonunda öğrencilerle bir araya gelen Başkanvekili Taşkın’a Belediye Başkan Yardımcısı Osman Durna ve Birim Müdürleri eşlik etti. 14-17 yaş grubu öğrencilerle bir araya gelen Başkan Vekili Taşkın, ilk olarak öz geçmişi hakkında bilgi verdi, eğitim yılları ve görev yaptığı yerler hakkında bilgi verdi.

Belediyenin hizmet çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Vekili Taşkın, kentte yapılan asfalt ve kilit parke taşı çalışmaları hakkında da bilgi verdi. “Doğumdan ölüme kadar yanınızdayız” sloganıyla yola çıkan Siirt Belediyesinin Kültür ve Sosyal İşlerinde yoğun bir çalışma temposu gayreti içerisine girdiklerini belirten Taşkın, “  Belediye Sosyal ve Kültür İşler Müdürlüğümüzce yürütülen projelerle, yeni doğan bebeklere “Hoş Geldin Bebek” paketi, askere giden gençlerimize, “Güle Güle Mehmedim” yeni evlenen çiftlerimize,  “Nikah Paketi” hayatını kaybeden vatandaşlarımız için ücretsiz defin ve cenaze işlemlerinin Belediyemizce yürütülmesi çalışmalarını başlattık. Birçok ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, “Evde Hizmet” engellilere, akülü araç ve tekerlekli sandalye desteğinde bulunduk. Siirt’in geleceğini düşünen bir Belediye inşa ettik. Dış destekte 51 Milyon lira belediyemize katkı sağladık. ”Dedi.

Öğrencilerle bir araya gelen Siirt Belediye Başkan vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, buluşmada, öğrencilerin sorularını da yanıtladı. Soru ve cevap şeklinde devam eden öğrencilerle buluşma toplantısı sonunda birlik ve beraberliğin önemine değindi.

Zafer Kılıç Spor Lisesi Okul Müdürü M.Şakir Kayaalp, Belediye Başkanvekili Ceyhun Dilşad Taşkın ve beraberindeki heyete, kendilerini ziyarette bulunup, öğrencilerle bir araya geldiğinden duydukları memnuniyeti dile getirip, Okul yönetimi ve öğrenciler adına teşekkür etti.

Başkan vekili Taşkın, daha sonra Şehit Binbaşı Zafer Kılıç Spor Lisesi’ni bir süre gezdi, öğrencilerle birlikte tenis ve langırt oynadı. Program daha sonra hep beraber yenilen öğle yemeği ardından son buldu.

Bu haber toplam 1067 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim