• BIST 8718.11
  • Altın 2246.886
  • Dolar 32.3304
  • Euro 35.1765
  • Siirt 7 °C

Bayanlarda artık saate ilgi duyuyor!

Bayanlarda artık saate ilgi duyuyor!
Mekanik saatler zamanın mekanik olarak ölçülmesi yönünde atılan ilk adımlar olarak görülmektedir. Bunu da din adamları gerçekleştirmiştir; çünkü keşişlerin dua etmek için zamanı kesin olarak bilmesi gerekmekte idi. Yani bir gereksinimden dolayı doğmuştur

İlk mekanik saatler zamanı duyurmak üzere yapılmıştır saati gösterme amaçlı yapılmamıştır. Bu saatler ağırlığa ilişkili olarak çalışıyordu ve belli aralıklarla gonga vurmak için yapılmış tokmaklarla donatılmışlardı. Günümüzde ise birçok erkek/bayan saat modelleri üretilmiştir ve üretilmeye de devam edilmektedir. Kendini özel hissetmek isteyen bay ve bayanlar gün içerisinde ya da özel bir davette spor esnasında farklı farklı saatler kullanabilmektedir. Kendini özel hissetmek isteyenler, Michael Kors saat model yeni saatler piyasaya çıkmış bulunmaktadır.

Amerikalı ünlü tasarımcı Michael Kors’un hayatını sürdürdüğü ve kesinlikle tutkunu olduğu New York şehrinden ilham alarak yarattığı New York Runaway adlı ikonik saat, özel kahverengi kutusuyla zamana meydan okuyacak gibi görünüyor. Markanın eşsiz paha biçilemezdizaynının kadranı içinde bulunan akrep ve yelkovan saat 12’yi vurunca pırlantanın harikulade ışıltısı görenleri şaşkınlığa çevirmekle kalmıyor adeta etrafa yayılıyor.

Michael Kors’un imzasını taşıyan New York Runaway’in orijinal tasarımlı arka yüzeyinde ise New York şehrinin ihtişamlı panoramik görünümü keşfedilmek için saniyeleri, dakikaları dahası zamanı saymaya başladı bile. Marka, asaleti ve elegant tarzıyla bir klasik olmaya aday gösterilmektedir. Sınırlı sayıda üretilen saat, tutkunlarının ömür boyu özel kutusunda saklayacakları sıra dışı New York Runawaydizaynıyla Michael Kors Mağazaları’nda satışa sunuluyor.

Zevkli ve kendini özel hissettiren bay ve bayanlar koleksiyonunuz için almanız gereken ilk saatlerden biri michaelkors saat olmalıdır. Sayılı saat modelini tükenmeden almanız dileği ile.

Bu haber toplam 2990 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim