• BIST 8718.11
  • Altın 2246.886
  • Dolar 32.3304
  • Euro 35.1765
  • Siirt 7 °C

Belediye okul bahçelerini temizliyor

Belediye okul bahçelerini temizliyor
Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler 2019-2020 eğitim öğretim yılı öncesi başlattığı eğitim yuvalarının temizlik ve bakımlarını titizlikle sürdürüyor.

 

Siirt Belediyesi, eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte okullardaki temizlik çalışmalarını arttırdı. Ekipler, öğrencilerin daha hijyenik bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak amacıyla okulların bahçe ve çevresindeki yol ile kaldırımları hijyenik hale getirdi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince yaz ayları süresince cadde ve sokaklarda yapılan yıkama çalışmaları Eğitim ve Öğretimin başlamasıyla birlikte okul bahçelerine taşındı. Halkın yoğun kullanım alanlarında yıkama ve temizlik çalışmaları yaptıklarını belirten temizlik müdürlüğü yetkilileri, okullarda çocukların daha temiz bir ortamda ders yapmalarını sağlamak amacıyla böyle bir çalışma başlatıldığını aktardı. Siirt Belediyesi tarafından il genelindeki tüm okulların bahçeleri yıkanarak detaylı temizlikleri yapılıyor. Biriken çöp ve moloz yığınları temizlenerek, okul bahçeleri çocukların gönül rahatlığıyla vakit geçirebilecekleri hale getiriliyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen okul bahçelerinin temizlik ve yıkama çalışmaları yıl boyunca rutin olarak devam edecek.

Bu haber toplam 69812 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim