• BIST 8718.11
  • Altın 2245.316
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1766
  • Siirt 8 °C

Belediyeden apartman arası temizliği

Belediyeden apartman arası temizliği
Vatandaşlardan gelen şikayetleri değerlendiren Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, iki apartman arasına atılan çöpleri temizleyerek oluşan kötü koku ve görüntü kirliliğinin önüne geçti.

İki apartman arasına gelişi güzel atılan çöpleri temizleyen Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çöp yığınına dönen yeri bambaşka bir hale dönüştürdü. Siirt Belediye tarafından çöp yığınına dönen alana parke döşendi ve ağaç dikim çalışması yapıldı.

Yapılan çalışmanın ardından konuyla ilgili açıklamada bulunan Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, "Halkımıza temiz bir çevre sağlayabilmek amacıyla gece gündüz demeden tüm ekiplerimiz ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çalışmaların başarıya ulaşması için vatandaşlarımızın desteğine de ihtiyacımız var. Geçtiğimiz haftalarda şikayet üzerine gittiğimiz apartman arasından yaklaşık 600 çuval çöp çıkarttık. Ekiplerimizce başlatmış olduğumuz temizlik çalışması kapsamında tamamen çöp yığınına dönen noktayı tertemiz bir yere dönüştürdük. Bu nedenle tüm vatandaşlarımızdan temizlik konusunda biraz daha duyarlı olmalarını ve çöpleri belirtilen saatlerde dışarı çıkarmalarını bekliyoruz. Özellikle belediyemizin sorumluluk alanında olmayan ve temizlenmesi çok zor olan apartman boşluklarına çöp atmamalarını istiyoruz. Hem çevre hem de insan sağlığı üzerinde ciddi etkiler bırakacak bu tür davranışlardan herkes uzak durmalıdır." ifadelerini kullandı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü, Siirt genelinde apartman aralarının temizleneceğini de bildirdi.

Bu haber toplam 68247 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim