• BIST 9456.54
  • Altın 2497.51
  • Dolar 32.5859
  • Euro 34.7825
  • Siirt 25 °C

Cengizhan Başaran, milletvekili aday adaylığını açıkladı

Cengizhan Başaran, milletvekili aday adaylığını açıkladı
Siirt Kültür ve Turizm İl Müdürlüğündeki kamu görevinden istifa eden Cengizhan Başaran, Ak Parti Siirt Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

daylığı ile ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan Başaran, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Ak Parti’den Siirt Milletvekili Aday Adayı olmak için, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü görevinden istifa ettiğini söyledi.
 
Siirtlilerin hizmetine talip olduğunu belirten Cengizhan Başaran, "Siirt'te bugüne kadar kamu görevlisi olarak hizmet etmeye çalıştım. Siirt'in sorunlarına vakıfım. Hem Siirtimizin gelişmesi ve kalkınması için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Allah nasip eder milletvekili seçilirsek bakanlıklar arasında mekik dokuyacağız. Bölgemiz ve ülkemiz için hayati öneme sahip olan çözüm sürecine ve yeni anayasanın yapılmasına var gücümüzle çalışacağız." dedi.
 
Başaran, "Kamu görevim boyunca halkıma özverili bir şekilde hizmet ettim. Çalıştığım bu süre zarfında edindiğim kurumsal tecrübe ile ilin bütün sıkıntılarını her yönüyle biliyorum. Bu sorunlarını çözümü için çalışacağım. Bugüne kadar halkına hizmeti mukaddes bir görev sayan biri olarak bundan sonra parlamentoda daha büyük hizmetler yapmak için bu yola çıktım. Vermiş olduğum bu kararın başta şahsım ve Siirtli hemşehrilerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

kaynak:siirthaberleri.com

Bu haber toplam 2728 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim