• BIST 9079.97
  • Altın 2306.744
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0321
  • Siirt 12 °C

Dedaş'ın Toplantıları Sürüyor

Dedaş'ın Toplantıları Sürüyor
Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) Genel Müdürü Mustafa Yılmaz ve İnsan Kaynakları Müdürü Emirhan Karayay, Siirt ve Şırnak’taki kurum çalışanları ile bir araya geldi.

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) Genel Müdürü Mustafa Yılmaz ve İnsan Kaynakları Müdürü Emirhan Karayay, Siirt ve Şırnak’taki kurum çalışanları ile bir araya geldi. Genel Müdür Yılmaz, her iki ilde de daha çok sahada çalışan personelin sorunlarını dinlerken, başarılı görülen personeli ise ödüllendirdi.
Personeli motive etmek ve sorunları yerinde görüp, dinlemek amacıyla Dicle Elektrik Dağıtım Bölgesi’ni oluşturan illeri tek tek dolaşan DEDAŞ Genel Müdürü Mustafa Yılmaz, son olarak Siirt ve Şırnak’a gitti. Siirt’te DEDAŞ İl Müdürü Naci Obut’tan çalışmalar hakkında bilgi alan Yılmaz, daha sonra personel ile görüşüp sorunlarını dinledi. DEDAŞ’ın büyük bir aile olduğunu ve sorunların üstesinden el birliği ile geleceklerini belirten Yılmaz, beraberinde İnsan Kaynakları Müdürü Emirhan Karayay olduğu halde buradan Şırnak’a geçti. Şırnak’ta da DEDAŞ İl Müdürü Rıza Oğlak’tan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Genel Müdür Mustafa Yılmaz, toplantı salonunda personel ile bir araya geldi. Burada konuşan DEDAŞ İnsan Kaynakları Müdürü Karayay, kendileri için işçilerin alın terine saygının en önce geldiğini, bu nedenle çalışanların daha iyi şartlarda çalışmalarına olanak oluşturmayı sürdürdüklerini belirtti.
Yapılan görüşme ve konuşmaların ardından her iki ilde çalışmalarında başarı gösteren personel, DEDAŞ Genel Müdürü Mustafa Yılmaz, İl Müdürleri Naci Obut, Rıza Oğlak ve İnsan Kaynakları Müdürü Emirhan Karayay tarafından ödüllendirildi. Gerek Siirt’te, gerekse Şırnak’taki toplantılara katılan personel ise, yöneticilerin kendilerine yönelik yaklaşımları ile sorunları çözme konusunda gösterdikleri gayretin, moral ve motivasyonlarını arttırdığını ifade etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2602 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim