• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Dünya Şampiyonu Güreşçimiz Demirhan Siirt Belediyesine Ziyaret

Dünya Şampiyonu Güreşçimiz Demirhan Siirt Belediyesine Ziyaret
Siirt’imizin yetiştirdiği gururumuz Evin Demirhan başarılarına bir yenisini daha ekleyerek göğsümüzü bir kez daha kabarttı. Polonya'da düzenlenen Dünya 23 Yaş Altı Güreş Şampiyonası'nda 48 kiloda altın madalya kazanan Siirtli Evin Demirhan Siirt Belediye

Siirt’imizin yetiştirdiği gururumuz Evin Demirhan başarılarına bir yenisini daha ekleyerek göğsümüzü bir kez daha kabarttı. Polonya'da düzenlenen Dünya 23 Yaş Altı Güreş Şampiyonası'nda 48 kiloda altın madalya kazanan Siirtli Evin Demirhan Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’ı makamında ziyaret etti.

Dünya Şampiyonu Siirtli Evin Demirhan'ın ülkemize yaşattığı büyük gururdan dolayı kutlayan Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın, duygularımı kelimelere dökmek çok zor. Kızımız ile gurur duyuyoruz. Ay Yıldızlı şanlı bayrağımızın bütün dünyanın önünde göndere çekilmesi, en üst noktaya gelmesi ve bunu bir Siirtli kızımızın başarması bizleri son derece mutlu etti.  Dünya Şampiyonu kızımızın Anne ve Babasına, antrenörlerine ve emeği geçen herkese bize böyle bir vatan evladı kazandırdıkları için çok teşekkür ediyorum. Dünya Şampiyonu kızımıza başarılarının devamını diliyorum dedi.

Başarısıyla ilgili duygularını dile getiren Milli Güreşçi Evin Demirhan, "Orada bütün dünya ülkeleri arasında İstiklal Marşımızı okutmak, bayrağımızı göndere çektirmek benim için büyük gurur." diye konuştu.

Birinci olduğu için çok mutlu olduğunu aktaran milli güreşçi, şöyle devam etti: "Hedefim 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda dereceye girmek. 2 ay önce büyükler dünya üçüncülüğünü elde ederek ilk madalyamı kazanmıştım. Onun öncesinde yıldızlar ve gençlerde Avrupa şampiyonluklarım ve dünya derecelerim vardı. Yavaş yavaş artık olimpiyatlara doğru gidiyorum. Büyüklerde de Avrupa ve dünya şampiyonluğu elde ederek olimpiyatlarda bayan güreşinde ilk altın madalyayı getiren sporcu olmak istiyorum." Dedi. Demirhan, Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’a vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, dünya şampiyonu güreşçimiz Evin Demirhan’ı ödüllendirdi.

Bu haber toplam 1177 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim