• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Dünyanın 5. En Büyük Turizm Fuarında, ‘Siirt Standı’ Ödüle Layık Görüldü

Dünyanın 5. En Büyük Turizm Fuarında, ‘Siirt Standı’ Ödüle Layık Görüldü
Dünyanın 5. büyük turizm fuarın en iyileri belli oldu. Siirt Standı, "En Etkin Tanıtım" stand ödülüne layık görüldü.

Fuar ziyaretçileri tarafından seçilen "En İyi"ler ödüllerini yapılan törenle aldılar.

Siirt Valiliğinin tema olarak belirlediği ve Siirt’in tarihi ve kültürel simgelerinden bir olan “Siirt Cas Evi” Emitt Turizm Fuarında canlandırılması, ziyaretçiler tarafından büyük takdirle karşılamış ve yoğun bir ziyaretçi trafiğine neden olmuştu.

Siirt Vali Yardımcısı Yunus Koç, duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Emitt Turizm Fuarının çok önemli bir organizasyon olduğunu belirterek, “Siirt belediyemiz ile birlikte Emitt Turizm Fuarında bu yıl da çok iddialı hazırlanmıştık. Tanıtım çalışmalarımıza yeni bir vizyon kazandırdık. 4 gün süren Emitt Turizm Fuarında, ziyaretçiler standımıza büyük ilgi gösterdi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Belediye Başkan Vekilli Ceyhun Dilşad Taşkın ise Siirt Belediyesi olarak ilk kez turizm profesyonellerinin buluştuğu uluslararası bir organizasyona katıldıklarını belirterek,  ilimizi tanıtmak için geceli-gündüzlü çalıştıklarını kaydetti.

Taşkın, son yıllarda yapılan kültürel çalışmalara dikkat çekti. Emitt Fuarında birbirinden güzel çalışmalar yapıldığını belirten Başkan Taşkın, "Mega şehirler ve büyük firmalar arasından birincilik ödülünün Siirt Standına verilmesi bizleri gururlandırmıştır. Siirt’in tarihi ve zengin kültürel dokusunu, Emitt fuarında en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. En önemlisi İstanbul ve civar illerinde ikamet eden Siirtli vatandaşlarımızla hemşehri buluşmalarını da gerçekleştirdik. Bizleri yalnız bırakmayan Siirtli hemşerilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Emitt yetkilileri ise, Siirt'in çok iyi bir çalışma gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, teşekkür ettiler.

Büyük heyecanın yaşandığı ödül töreninde, toplu fotoğrafın çekilmesiyle sona erdi.

 

Bu haber toplam 1263 defa okunmuştur
Yorumlar
Kadir ercan
05 Şubat 2017 Pazar 13:32
13:32
Yıllardır böyle katılımlarla sözüm ona siirt tanıtılıyor bir arpa boyu yol alındığını gören duyan olmamış duyulan orada bazı kimseler boy boy görüntü resim ve sosyal medya paylaşımlarıyla kendi reklamlarını yapıyorlar (Gerçi millet yemiyor ) bunların faydalı olduğuna inanan siirtli belki % 3 gibi bir oranda kalıyor bu oranda oraya katılıp resim çektirenlerle yakınlarıdır (Bu yorumu yayınlayacak basın mensubu olurmu bilmem ama umarım yayınlar)
78.161.43.173
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim