• BIST 9577.54
  • Altın 2472.554
  • Dolar 32.4469
  • Euro 34.4874
  • Siirt 19 °C

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesinden Büyük Proje

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesinden Büyük Proje
Öğrencilerin, üniversiteleri yakından tanımaları ve kariyer planlamalarına yardımcı olmak amacıyla İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen, Educaturk Eğitim Fuarı’nda Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi (FSMVÜ) yoğun ilgi gördü.

 İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Educaturk Eğitim Fuarı’na, çok sayıda üniversite ve geleceğe dair planlamalar yaptırmak üzere öğrenciler katıldı. Fuarda açılan stantlarda yer alan görevliler, üniversitelerin fırsatlarından, eğitimlerinden ve sosyal aktivitelerinden bahsederek üniversite seçimi konusunda öğrencilere bilgi verdiler.

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’ne de yoğun ilgi gösteren öğrenciler, fakülteler hakkında bilgiler aldı. Stant görevlisi Basın Halkla İlişkiler Sorumlusu Pınar Yılmaz, "Güçlü kadromuz, burslu bölümlerimiz, yurtdışı olanaklarımız; Erasmus, Mevlana Değişim Programı ve yabancı üniversitelerle ortaklaşa yaptığımız protokollerimiz var. Biz öğrencilerimize kariyer merkezleri ve kariyerleri konusunda eğitimler, yardımlar sunmaktayız. Her zaman kariyer konusunda bizlere danışabilirler. Yurtdışı olanaklarımız çok geniş. Öğrencilerimizin sosyalleşmelerine yönelik kurduğumuz kulüplerimiz var. Tanınmış kişilerle öğrencilerimizi bir araya getirerek onların meslek, kariyer ve yaptıkları iş konusunda daha tecrübeli olmalarını sağlıyoruz" dedi.
Educaturk Eğitim Fuarı, öğrencilerin geleceklerine dair merak ettikleri kariyer planlamasına dair stant görevlilerinden aldıkları bilgilerle devam etti.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1866 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim