• BIST 9822.92
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 26 °C

Halk İle Buluşma Toplantıları İnönü ve Batı Mahallelerinde Devam Etti

Halk İle Buluşma Toplantıları İnönü ve Batı Mahallelerinde Devam Etti
Siirt Belediyesi, vatandaşların istek ve taleplerine daha hızlı çözüm üretmek amacıyla düzenlediği halk toplantılarına devam ediyor.

Siirt Belediyesi, vatandaşların istek ve taleplerine daha hızlı çözüm üretmek amacıyla düzenlediği halk toplantılarına devam ediyor. Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın başkanlığında gerçekleşen ve 11’incisi düzenlenen Halk İle Buluşma toplantısına Birim Müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, mahallelerin ihtiyaçlarının tespiti ve sorunların çözümü için başlatılan “Halkla Buluşma Toplantısı” ile İnönü ve Batı mahalle sakinleriyle Gazi İlköğretim Okulunda bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın başkanlığında gerçekleşen toplantıya, belediye birim müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı. Vatandaşlar, toplantıda söz alarak taleplerde bulunup, görüşlerini açıklayıp Belediye Başkan Vekili Taşkın ve ilgili kurum müdürleri ile doğrudan görüştü. Anlık çözüm bulunamayan ya da koordinasyon gerektiren konular ise birim müdürlerince daha sonra çözüm bulunmak amacıyla not alındı.

Halk günlerinde vatandaşların, taleplerini ve isteklerini dinlediklerini aktaran Taşkın, katılımlarından dolayı tüm mahalle sakinlerine teşekkür etti. Başkan Taşkın, “Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinledik. Biz 3 dilli kardeş şehir diyoruz. Aslında çok farklı kültürlerin bir arada yaşadığı ve kucaklaştığı bir kentteyiz. Gurur duyuyoruz bundan. 12 bin 500 yıllık bir tarihi var. Yapılan kazılarla ortaya çıkan bir çok bulgular var. Çok derin bir medeniyet çok derin bir kültüre sahibiz. Siirt dışında şehrimize gelen misafirlerimiz çok. Siirt’e gelen misafirler gördükleri güzellikleri gittikleri yerlerde de anlatıyorlar. Siirt’in güzel insanlarıyla sarmaş dolaş olup onlar gittikten sonra gazetecisi, turizmcisi normal vatandaşı gittikleri bölgelerde Ege’de, Akdeniz’de, Karadeniz’de, İstanbul’da Siirt’ti anlatıyorlar. Günlerce Siirt’i yazan gazetecilerin olduğuna biz şahitlik ettik. Doğal güzelliklerimiz anlatmakla bitmez. Biz de burada hizmet etmekten mutluluk ve gurur duyuyoruz. Allah hakkını vermeyi nasip etsin” dedi.

Gerçekleşen toplantının ardından Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın Gazi İlköğretim Okulunun idareci ve Öğretmenleri ile bir araya geldi. Burada Öğretmenler ile sohbet eden Başkan Vekili Taşkın okul hakkında bilgiler alarak öğretmenlerin taleplerini dinledi.

Halk Günü görüşmesinden çıkan vatandaşlar ise uygulamanın çok memnuniyet verici olduğunu söyleyerek, sorunlarıyla anında ilgilenilmesinden dolayı mutlu olduklarını belirtip Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’a teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 1537 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim