• BIST 8979.2
  • Altın 2285.04
  • Dolar 32.329
  • Euro 35.0528
  • Siirt 13 °C

“Halkla Buluşma Toplantıları” Conkbayır Mahallesinde Yapıldı

“Halkla Buluşma Toplantıları” Conkbayır Mahallesinde Yapıldı
Siirt’te yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını mahallinde dinlemek, görüş ve önerilerini almak, çözüm önerilerini değerlendirmek amacıyla Belediyemizin düzenlediği Halkla Buluşma toplantıları vatandaşlarımızın katılımı ile her hafta farklı bir mahalle de

Siirt’te yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını mahallinde dinlemek, görüş ve önerilerini almak, çözüm önerilerini değerlendirmek amacıyla Belediyemizin düzenlediği Halkla Buluşma toplantıları vatandaşlarımızın katılımı ile her hafta farklı bir mahalle de yapılmaya devam ediyor.

Siirt Belediyesi'nin düzenlediği Halkla Buluşma Toplantılarında Siirtliler, her konuda taleplerini Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’a iletiyor. Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda talepler ilgili müdürlüklere iletiliyor. Her türlü konu hakkındaki istek ve önerilerini dikkate alan ilgili müdürlükler, gelen talepler doğrultusunda mümkün olan en kısa zamanda gereken inceleme ve çalışmayı yaparak, sorunlara çözüm üretiyor Bazı talepler anında yerine getirilirken, zaman gereken konularda ise iş takibi gerçekleştiriliyor.

Conkbayır Mahallesinde halkla bir araya gelen Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ve yetkililer, istekleri dinleyip çözüm yolları hakkında bilgiler veriyorlar.

Geleneksel hale gelen halk toplantılarının 4.’sü  Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın Başkanlığında Conkbayır Mahallesi taziye evinde yapıldı. Vatandaşın istek, şikayet ve önerilerini doğrudan dile getirebilmelerine imkan vermek ve çözüm üretmek amacıyla bu toplantıların düzenlendiğini belirten Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın, vatandaşın istekleri doğrultusunda projeler geliştirildiğini ve hızla hayata geçirildiğine işaret etti. Başkan Vekili Taşkın, mahallelerdeki eksikliklerin tespiti ve giderilmesi konusunda bu toplantıları önemsediğini belirterek, tüm Siirt genelinde yapılan çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti.

Conkbayır Mahallesinde ikamet eden çocuklar, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’a sevgi gösterisinde bulundular. Başkan Vekili Taşkın’da çocuklarla tek tek ilgilenerek sohbet etti.

Halkla buluşma toplantısına katılan vatandaşlar, Siirt Belediyesinin çalışmalarından memnun olduklarını dile getirerek böyle bir toplantı düzenledikleri ve kendilerine sorunlarını iletme fırsatı verdikleri için Siirt Belediyesine teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

Bu haber toplam 1049 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim