• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 23 °C

Hizmet İçi Eğitim Programı

Hizmet İçi Eğitim Programı
SİİRT (İHA) - Siirt Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, personellerin moral ve motivasyonunu artırmaya yönelik hizmet içi eğitim programı düzenledi.

Siirt Kamu Hastaneler Birliği Konferans Salonu'nda düzenlenen seminerde sunum yapan Siirt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Korkmaz, katılımcılara motivasyon teknikleri, stres ve stresle başa çıkma yolları, öfke kontrolü ve zor insanlarla başa çıkma yöntemleri hakkında bilgi verdi.

 

 

Korkmaz “İnsanoğlu kelimelerle düşünür, karşılaştığı problemleri kelimelerle çözer. Bakış açımızı değiştirdiğimizde kelimelerimizi de değiştiririz. Kelimelerimizi değiştirdiğimizde bakış açımız da değişir. Sanıldığının aksine, kelimeler düşünceleri değil, düşünceler kelimeleri takip eder. Seçtiğin kelimeler düşüncelerini, düşüncelerin hayatını etkiler” dedi. 

 


Siirt Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Fikret Can, İl Sağlık Müdürü Serkan Aslan, Siirt Kamu Hastaneleri Birliği yöneticileri, İl Sağlık Müdürlüğü şube müdürleri ve sağlık çalışanlarının katılımıyla düzenlenen seminer daha sonra slayt gösterimi ile sona erdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2131 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim