• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 24 °C

Hüda-Par Siirt İl Başkanı Cizre'deki Gerginlikle İlgili Açıklama Yaptı!

Hüda-Par Siirt İl Başkanı Cizre'deki Gerginlikle İlgili Açıklama Yaptı!
Hür Dava Partisi (Hüda-Par) Siirt İl Başkanı Zülfikar Fırat, 6-7 Ekim olaylarında açık bir hedef haline getirilen partilerinin, bu kez de Cizre’deki olayların içine çekilmeye çalışıldığını söyledi.

(Hüda-Par) Siirt İl Başkanı Zülfikar Fırat, 6-7 Ekim’de akıtılan mazlum kanına doymayan zalim ve hunhar zihniyetlerin bu kez de Cizre’de mütedeyyin insanların evlerini tarayarak, insanları diri diri yakmak sevdasıyla evleri ateşe verildiğini belirtti. Fırat, "65 yaşında bir piri faninin kanına giren bu yapılanmanın tek hedefi kendi dışındaki tüm yapıları sindirerek, yok ederek tarihi Firavun'i misyonunu gerçekleştirmeye çalışmasıdır.

 

Bu olaylar Kürt halkını ve onun dindar kimliğini hedef alan bu zihniyetin oluşturmak istediği sol-sosyalist varyantlı hayat biçiminin tahammülsüzlüğünün göstergesidir. Sinsi planlarının tezahürü olan bu eylemler faillerin gerçek yüzünü ve amaçlarını deşifre etmektedir. Bu noktada iki ateş arasında kalmış, tarihsel mahrumiyet ve mağduriyetinin üzerine bugünde yeni mağduriyetler eklenen mazlum Kürt halkının onun iyiliği ve selameti için çalışacak yapılara ihtiyacı aşikardır.

 

Partimiz bu misyon ile yola çıkmış ve sürekli ezilenlerden ve mahrumlardan yana tavır sergilemeyi kendisine görev bilmiştir" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1646 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim