• BIST 9908.63
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 35 °C

İlçe Otogarı Ortadan Kalkıyor

İlçe Otogarı Ortadan Kalkıyor
Siirt’te ulaşımda ciddi anlamda büyük bir sorun yaratan ve trafiği aksatan ilçe otogarı şehir merkezinden taşınıyor. İlçe otogarın taşınmasıyla,kentte trafikte ve çevre kirliliği konusunda ciddi bir rahatlama olacak.

Siirt kent merkezinde bulunan ve ulaşımda trafiği aksatan ilçe otogarı şehir merkezinden taşınarak yeni otogarına yakın bir araziye konuşlandırılacak. Trafik aksaklığıyla birlikte çevre kirliliğine de neden olan ilçe otogarın taşınmasıyla kentte trafikte oldukça bir rahatlama olacak, Siirt’e güzel görünüm elde edilecek.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, ilçe otogarının yakın zamanda taşınacağı belirtti. Taşkın,” şehir otogarının canlanması ve çevre kirliliğinin önlenmesi ve trafiği büyük ölçüde aksatan belediye binasının arka tarafındaki ilçe otogarını, şehirlerarası terminalin yanındaki belediyeye ait araziye belli bir düzenleme yaparak taşıyacağız. Şehirlerarası ve ilçe otogarların planlamalarıyla birlikte Siirt’te trafikte ve çevre kirliliği konusunda ciddi bir rahatlama olacak. Eski ilçe otogarda modern çok katı otopark yapılacak.”dedi.

Başkan Vekili Taşkın, ilçe otogarının yakın zamanda kaldırılacağını bildirildi.

Bu haber toplam 1250 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim