• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

İstihdam ve Mesleki Eğitim Toplantısı yapıldı

İstihdam ve Mesleki Eğitim Toplantısı yapıldı
İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2017 yılı ilk toplantısı, Vali Mustafa Tutulmaz’ınbaşkanlığında yapıldı.

İL İSTİHDAM VE MESLEKİ EĞİTİM KURULU 2017 YILI İLK TOPLANTISI YAPILDI

Toplantıya;Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bünyamin Kuş, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. DR. Murat Erman, Belediye Başkan Yardımcısı Yener Tanık, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ömer Aslan, STK temsilcileri ve düğer kurul üyeleri katıldı.

Vali Mustafa Tutulmaz,  kentteki istihdam oranının arttırılması için yapılması gereken çalışmaların titizlikle takip edilmesi gerektiğini belitti.

Vali Tutulmaz, Cumhuriyet tarihimizin en büyük kalkınma programı olan ‘Cazibe Merkezleri Programları’ndan girişimcilerimizin ve yatırımcılarımızın en iyi şekilde yararlanmaları için tüm kurum ve kuruluşlar olarak her türlü desteğin sağlanacağını’ söyledi.

DİKA tarafından her türlü teknik desteğin verilmeye başlandığını kaydeden Vali Tutulmaz, ‘Yatırım yapmak için yeter ki enerjiniz olsun ve geleceğe yönelik umudunuz olsun.  Tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz, her türlü desteği vermeye hazırız.’ dedi.

2016 yılının genel bir değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ömer Aslan, sunu eşliğinde kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

2017 yıllık eğitim planları ve faaliyet raporunun kurula sunulduğu toplantıda,Kosgeb İl Müdürlüğünün 2016 yılı çalışmaları ile 2017 yılı mesleki eğitim planı ve kurs taleplerinin, Siirt Üniversitesi işbirliğinde alt çalışma guruplarının oluşturulması karara bağlandı.

Bu haber toplam 1171 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim