• BIST 9634.57
  • Altın 2497.745
  • Dolar 32.5886
  • Euro 34.8498
  • Siirt 28 °C

Mobil Gençlik Merkezi gençlerle buluştu

Mobil Gençlik Merkezi gençlerle buluştu
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında desteklenen “Mobil Gençlik Merkezi 2” gençlerle buluştu.

Siirt Gençlik ve Spor Kulübü tarafından yürütülen Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında desteklenen “Mobil Gençlik Merkezi 2” gençlerle buluştu.

İlki geçen yıl gerçekleştirilen Proje ile gençlerin sosyal, kültürel, sanatsal, sportif etkinliklere yönlendirilmesi ve bu etkinliklerin sokağa taşınmasıyla da toplumda farkındalık oluşturulması hedefleniyor.

Genç nesillere, dezavantajlı gruplara etkinlikler götürerek, onların spor ile olan bağlarını güçlendirmeyi sosyal ve fiziksel açıdan onları güçlü bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlayan projede, açık havada gençlere Futbol, basketbol, mini golf, satranç, okçuluk, mangala, langırt, halk oyunları, Boks, Sokak Tenisi ve Çocuk oyunları vb. etkinlikler düzenlendi.

Vali Mustafa Tutulmaz ve beraberindeki heyet Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüssam Olğaç alanda kurulan stantları gezerek gençlerle buluştu.

Sosyal ve ekonomik yönden dezavantajlı gençlere yönelik kurulan stantlarda çeşitli sportif faaliyetler yapma imkânı sunulduğunu ifade eden Vali Tutulmaz, emeği geçen tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Hüssam Olğaç; Gençlik Merkezi Bünyesinde gerçekleştirilen "Mobil Gençlik Merkezi"  ile ilki geçen yıl başlatılan proje ile Siirt Merkez, ilçeler, Beldeler ve Köylerde 18 alanda stant açtıklarını belirterek, 8 bin 500 gence ulaştıklarını, bu yılda 20 alanda stant açmayı ve daha çok gence ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Gençlik Merkezi hizmet binasının bahçesinde gerçekleştirilen etkinliklere; Vali Mustafa Tutulmaz, Vali Yardımcıları Ceyhun Dilşad Taşkın, Bünyamin Kuş, Tillo Kaymakamı Yunus Koç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, Ak Parti İl Başkanı Özgür Çalapkulu, kurum müdürleri, Gençlik Merkezi çalışanları, davetliler ve gençler katıldı.

Bu haber toplam 1269 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim