• BIST 8770.09
  • Altın 2238.51
  • Dolar 32.3377
  • Euro 35.0943
  • Siirt 13 °C

Özge Özpirinçi ile öpüşme sahneleri hoş bir anıydı!

Özge Özpirinçi ile öpüşme sahneleri hoş bir anıydı!
'Ateşli öpüşme sahneleri hoş bir anıydı' bu sözler Sarp Apak'a ait..Sarp Apak Özge Özpirinçci, ile olan olay öpüşme sahnesini anlattı!

Zeynep Özek’in uydu aracılığı ile yayın yapan MBC4 kanalı için hazırladığı ‘Turki Ekstra’ programında Sarp Apak Özge Özprinççi ile öpüşme sahnesini anlattı.

Özge Özpirinçi ile öpüşme sahneleri hoş bir anıydı!

Sarp Apak, “Karışık kaset” filminde Özge Özpirinçci ile olan öpüşme sahnesini hoş bir anı olarak değerlendirdi.

Kısa süre önce vizyona giren ‘Karışık Kaset’ filminin başrol oyuncularından Sarp Apak, magazin basınında geniş yer bulan Özge Özpirinçci ile ilgili “Hoş bir anı” olarak nitelendirdiği öpüşme sahnesinin konuşulmasının kendisi için hiçbir zararı olmadığını anlatırken, “Bir yerde filmimizin tanıtımı için PR çalışması gibi oldu” dedi.

Zeynep Özek’in uydu aracılığı ile yayın yapan MBC4 kanalı için hazırladığı ‘Turki Ekstra’ programında ‘Karışık Kaset’ filminin ekibi ile yapılan röportajlar yayınlandı. Oyuncu Sarp Apak, unutamadığı eski eserlerden ‘Benim şarkım’ dediği Tarkan’ın ‘Kış Güneşi’ni gösterebileceğini anlattı.

Arap sunucu Liana Dahdouh’un Özge Özpirinççi ile filmdeki öpüşme sahnelerin magazin medyasında geniş yer almasını hatırlatması üzerine, şunları söyledi:

“Bu ülkede bir erkek olarak çok daha rahatım. Ama onun bu sahnelerle oluşabilen sansasyonlardan zarar görebileceği alanlar var. Bir şekilde bu sahnelerin konuşulması rahatsız etse de bir yerde filmimizin tanıtımı için PR çalışması gibi oldu. Bizim için hiçbir önemi olmayan sadece hoş birer anı olarak kalan sahneler çok fazla konuşuldu. Umarım bunların karşılığını gişede alırız.”

Apak, Özpirinççi’yi iyi tanıdığını, hissettiklerini anlayabilecek samimiyeti bulunduğunu ifade ederken, “Bunun rahatlığını hep hissettim. O yüzden kafamdan büyük bir yük kalkmış oldu. Çok şanslıyım bu anlamda Özge ile çalıştığım için. Hem çok iyi, hem çok güzel bir insan” dedi.

Özge Özpirinççi de, kendisinin değişik sanatçılardan oluşan kaset veya CD’si olmadığını, anlatırken, “Ağabeyimin karışık kasetlerini çok dinledim. Kimseye karışık bir CD yapmadım. Aama bana birkaç tane karışık CD yapılmıştı zamanında” dedi.

Özpirinççi, Apak ile tartışılan filmdeki sahnelerinin farklı lanse edilmeye çalışıldığını anlatırken, “Biz o sahneleri çekerken de okuduğumuz zaman da o kadar güvendik ki yönetmenimize. Aynı şekilde Sarp ile çok rahat, çok güzel çalıştım. O sahnede ‘Kestik’ dedikten sonra hiçbir soru işareti kalmadı kafamda. Sarp ile 5-6 yıldır arkadaşız. Beraber çalışmayı çok sevdiğimiz aktör arkadaşımızdır. ‘Acaba onunla oynarsam nasıl olur’ diye hiç düşünmezsiniz. Sarp ile çok rahat çalıştım, keşke her projemde bu kadar rahat çalışabilsem, gerçekten çok güzel bir partner, çok güzel vakit geçirdik.”

Bu haber toplam 3678 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim