• BIST 9079.97
  • Altın 2308.523
  • Dolar 32.3143
  • Euro 35.0465
  • Siirt 12 °C

Siirt 80. Yıl İlkokulu'nda Yangın ve Deprem Tatbikatı -Siirt Haber

Siirt 80. Yıl İlkokulu'nda Yangın ve Deprem Tatbikatı -Siirt Haber
Siirt'te 80. Yıl İlkokulu'nda Yangın ve Deprem Tatbikatı yapıldı. Siirt Belediyesi İtfaiye ekiplerininde yer aldığı tatbikatta öğrencilere bilinçli nasıl davranacaklarının uygulamalı eğitimi verildi.

SİİRT HABER AJANSI- Siirt'te  80. Yıl İlkokulu'nda Yangın ve Deprem Tatbikatı yapıldı. Siirt Belediyesi İtfaiye ekiplerininde yer aldığı tatbikatta öğrencilere bilinçli nasıl davranacaklarının uygulamalı eğitimi verildi.

 

Belediye İtfaiye müdürlüğü bünyesinde olası doğal affet, deprem ve yangınlara karşı öğrencileri bilgilendirmek amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında 80. Yıl ilkokulunda yangın ve deprem tatbikatı düzenlendi.

İtfaiye müdürlüğüne bağlı sivil savunma birimi tarafından 80. Yıl ilkokulunda düzenlenen tatbikata okul idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

Tatbikat öncesinde İtfaiye müdürlüğüne bağlı sivil savunma ekibi tarafından olası bir deprem ve yangın sırasında yapılması gerekenler hakkında bilgi verildi. Daha sonra hazırlanan deprem ve yangın senaryolar gereğince sivil savunma ekibi eşliğinde öğrencilerle deprem sırasında korunma, binadan tahliye ve ilk yardım tatbikatı yapılırken, tatbikat okul bahçesinde öğrencilerle birlikte yangına müdahale ve söndürme tatbikatı ile sona erdi.

Yapılan tatbikat ardından Okul Müdürü Sadettin Kayıkçı belediyemiz İtfaiye müdürlüğü tarafından öğrencilerin deprem ve yangın konularında bilgilendirilmesi amacıyla yapılan tatbikattan dolayı,  emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2757 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim