• BIST 9467.05
  • Altın 2495.93
  • Dolar 32.5946
  • Euro 34.8018
  • Siirt 26 °C

Siirt Belediyesi Ramazan Ayı Etkinlikleri Dolu Dolu Geçiyor

Siirt Belediyesi Ramazan Ayı Etkinlikleri Dolu Dolu Geçiyor
Siirt Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan ayı etkinlikleri dolu dolu geçiyor. Etkinliğin 3.gününde verilen iftar yemeğin ardından İlim Yayma Cemiyeti Siirt Şubesi tarafından bir program düzenlendi.

Siirt Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan ayı etkinlikleri dolu dolu geçiyor. Etkinliğin 3.gününde verilen iftar yemeğin ardından İlim Yayma Cemiyeti Siirt Şubesi tarafından bir program düzenlendi.15 Temmuz Demokrasi meydanında kurulan platformda düzenlenen programda Kuran Tilaveti, Şiir dinletisi, Def İlahi dinletisi, sohbet programı düzenlendi.

Siirt Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinin 3 gününde 15 Temmuz Demokrasi meydanında İlim Yayma Cemiyeti Siirt Şubesi tarafından bir program düzenlendi. Yoğun kalabalığın ilgi gösterdiği etkinlik alanında etkinliğinin 3.günü, verilen iftar yemeğinin arından çocuk oyunu ve zevkli vakit geçirebilmeleri için sahnelenen oyunlarla devam edildi. Son olarak Siirt İlim Yayma Cemiyeti Siirt Şubesi tarafından bir program düzenlendi. Kur-an tilaveti, şiir dinletisi ve Def ilahi dinletisi ile başlayan program Urfa TV’DE yayınlanan “Yürek’ten ezgiler” programın sunucusu Ömer Şefkatli sohbet söyleyişi ile son buldu.

Bu haber toplam 1341 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim