• BIST 9092.76
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • Siirt 17 °C

Siirt Belediyesi'nden vatandaşlara fırın çağrısı

Siirt Belediyesi'nden vatandaşlara fırın çağrısı
"Ramazan'da Fırınlarda Oluşabilecek Yığılmalara Karşı Tedbirli Olalım"

Siirt Belediyesi, Ramazan ayı nedeniyle fırın ve ekmek fabrikalarının önünde oluşabilecek yığılmalara karşı çalışma başlatarak vatandaşlara ve ekmek üreticilerine uyarıda bulundu. Uyarı ve bilgilendirme amaçlı afiş ve duyuru çalışmalarıyla vatandaşları tedbirli olmaya çağıran Belediye ekipleri, bu konuda İl Umumi Hıfzıssahha Kurulunca alınan ve Ramazan ayı boyunca sürecek kurallara uyulması çağrısında bulundu.

İl Umumi Hıfzıssahha Kurulu; her yıl Ramazan ayında yaşanan pide kuyrukları, koronavirüs salgını sebebiyle büyük risk taşıdığından fırın ve ekmek fabrikalarının önünde oluşan yığılmaları engellemek için gündüz saat 17.00'a ve iftardan sonra saat 22.00'a kadar ekmek üretimi yapılacağını ve ambalajlı bir şekilde satılacağına karar verdi.

Kurul kararıyla Belediyemiz ekipleri, fırın ve ekmek fabrikalarına Ramazan ayı boyunca uyulması gereken kurallarla ilgili bilgiler vererek kuralların yazılı olduğu afişler astı.

Alınan tedbirler kapsamında fırın ve ekmek fabrikalarının alacakları kurallara yönelik afiş, duyuru ve bilgilendirme çalışmaları yapan Belediyemiz ekipleri; Ramazan ayı boyunca bu iş yerlerine yönelik denetimlerini aralıksız sürdüreceklerini ifade etti.

Bu haber toplam 55160 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim