• BIST 8979.75
  • Altın 2278.534
  • Dolar 32.3091
  • Euro 35.0426
  • Siirt 10 °C

Siirt İl Müftüsü'nden Kandil Mesajı

Siirt İl Müftüsü'nden Kandil Mesajı
İL MÜFTÜSÜ FARUK ARVAS’IN “REGAİP KANDİLİ” TEBRİK MESAJI

SİİRT HABER - Sevgili Peygamberimizin:" Allah'ım bizim için Recep ve Şaban aylarını mübarek kıl ve bizi Ramazan'a ulaştır." Diye dua ettiği, yılın manevi açıdan feyizli ve bereketli üç ayların ilki olan Recep ayına 08 Nisan 2016 Cuma günü kavuşmuş olacağız. Bu aylardaki Kandillerden ilki olan Reğaib Kandiline de 07 Nisan 2016 Perşembe günü kavuşmuş olacağız.

İdrak edeceğimiz Regaib Kandili münasebetiyle, geride kalan ömrümüzü nasıl değerlendirmemiz gerektiğini gözden geçirmeli, dargınlar barışmalı, akraba ziyaretleri yapılmalıdır. Bu geceye ciddi bir ilgi ve rağbet gösterilmelidir. Bu mübarek ay ve gecelerin, başta ülkemiz olmak üzere, tüm İslam ülkelerine, insanlığın her türlü sıkıntı ve afetlerden kurtulmasına, özellikle birlik ve kardeşlik duygusunun yerleşmesine, bütün insanlığa barış ve huzur getirmesine vesile olması için içten dua etmeliyiz.

Bu vesile ile İlimiz Müftülüğünce 07.04.2016 Perşembeyi Cumaya bağlayan gece Abdülhakim Sancak Çarşı Camii'nde yatsı namazından sonra Mevlid-i Şerif, vaaz ve hatim duasından oluşan bir program düzenlenecektir.

 

Bütün Müslümanlar davetlidir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm kardeşlerimizin Reğaib Kandilini tebrik eder ve daha nice Kandillere milletçe sağlık, mutluluk ve kardeşlik duygusu içerisinde eriştirmesini Rabbimizden Niyaz ederim.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1690 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim