• BIST 9697.93
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Siirt 23 °C

Siirt Kitap fuarı hızla büyüyor

Siirt Kitap fuarı hızla büyüyor
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Siirt Kitap Fuarı her yıl daha kapsamlı ve zengin bir içerikle büyüyerek gelenekselleşme yolunda emin adımlarla ilerliyor.

"Her Kitap Yeni Bir Dünya"

 

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Siirt Kitap Fuarı her yıl daha kapsamlı ve zengin bir içerikle büyüyerek gelenekselleşme yolunda emin adımlarla ilerliyor. Siirt Valiliği'nin ev sahipliğinde 3. Siirt Kitap Fuarı, 29 Mart - 03 Nisan 2016 tarihleri arasında kapılarını kitapseverlere açıyor.
 
Binlerce yıllık tarihi mirasından aldığı ilhamla, "Bir kitaptır Siirt, üç dilde yazılan" sloganıyla üç yıl önce kitapların dünyasına başlatılan yolculukta büyük mesafeler keteden Siirt Kitap Fuarı, bu kutlu yolculuğunu bu yıl, "Her kitap yeni bir dünya" diyerek sürdürüyor.

kapakkkk--kitap-fuari-(2).jpg
 
Siirt'in ve bölgenin kültürel zenginliğine önemli katkılar sağlayan fuarda, binlerce çeşit kitapla, 50 seçkin yayınevi yer alıyor. Yasin Aktay, Ahmet Turgut, Kahraman Tazeoğlu, Mustafa Armağan, Hanefi Avcı, İhsan Süreyya Sırma, Vahdettin İnce, Yıldız Ramazanoğlu, Senai Demirci, Nevzat Çiçek, Erdal Demirkıran, Kaan Murat Yanık, İrfan Gürkan Çelebi, Necmettin Alkan, Sema Maraşlı gibi beğeniyle takip edilen 30'a yakın yazar ve akademisyen fuar süresince okuyucularıyla söyleşecek ve kitaplarını imzalayacaklar.

kitap-fuari-(7).jpg
 
Siirt’te gerçekleştirilecek Kitap Fuarı ile; okuma kültürünün yaygınlaştırılması, vatandaşların okumaya teşvik edilmesi ve geleceğimizi kitapla kurma bilincinin oluşturulması hedefleniyor.
 
29 Mart salı saat 12:00'da Siirt Peri Masalı Salonu'nda açılacak olan fuar, her gün 10.00 - 20.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

kitap-fuari-(5).jpg

Siirt’te gerçekleşecek kitap fuarımızın, çocuklarımıza, gençlerimize ve herkese yeni ufuklar açmasını diliyor, tüm halkımızı Siirt Kitap Fuarı’na davet ediyoruz.

kitap-fuari-(3).jpg

Bu haber toplam 2453 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim