• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Siirtliler paygamberimize yapılan hakarete sessiz kalmadı

Siirtliler paygamberimize yapılan hakarete sessiz kalmadı
Özgür Gümdem Gazetesi'nde yayınlanan ve Peygambermize yapılan saldırı sonrası Siirt halkı ve STK'lar tarafından protesto edildi.

STK'lar ve Siirt halkı Siirt'in en işlek caddesi olan Güres caddesinde toplanan halk ve STK'lar tarafından yapılan açıklamada; “akıl tutulması, kalp katılaşması ve basiret bağlanması olmayan her insaf ve vicdan sahibi insanların nezdinde Hz.Muhammed (s.a.v.) övgüyle, takdirle anılmış ve anlatılmıştır. Ancak bazı insanların cehalet ve gafletlerinden, bazılarının da kin, düşmanlık ve küstahlıklarından dolayı alçakça ileri geri konuştukları görülmektedir”


Güres caddesinde toplanan halk ve STK'ların katılımıyla yaklaşık bin kişinin katıldığı peygamber efendimize yapılan çirkin saldırı protesto eden Siirt  halkı ve STK'lar “Zalimler için yaşasın cehennem” sloganları attı. “Ve toplanıp cehenneme sürükleneceksiniz ey zamanın Ka’b bin eşrefleri”, “Anam babam sana feda olsun ya Resullulah” ve “İslam ve Peygamber düşmanlarına lanet olsun” dövizleri taşıyan kitle, uzun süre sloganlar atarak Özgür Gündem Gazetesine tepki gösterdi.

 

Bu haber toplam 1666 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim