• BIST 8718.11
  • Altın 2246.931
  • Dolar 32.3269
  • Euro 35.1867
  • Siirt 7 °C

Siirt'te Araç Filomsu Genişliyor

Siirt'te Araç Filomsu Genişliyor
Siirt Belediyesi, Kentte daha hızlı ve etkin hizmet götürmek amacıyla araç filosunda eksik olan araçları tamamlamaya devam ediyor.

Siirt Belediyesi, Kentte daha hızlı ve etkin hizmet götürmek amacıyla araç filosunda eksik olan araçları tamamlamaya devam ediyor. Sürekli araç filosuna yeni araçlar ekleyen Belediyemiz, belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere 3 yeni Otobüs daha almış oldu.

 Vatandaşlara daha güzel, daha mükemmel, daha rahat bir ortamda hizmet etmeyi amaçlayan Belediyemiz Araç Filosuna 3 yeni Halk Otobüsü kazandırdı. Devlet Malzeme Ofisinden, Siirt Belediyesinin kendi bütçesinden alınan 3 yeni otobüsle birlikte Ulaştırma Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde 34 otobüs hizmet vermeye başladı. 3 yeni otobüste engelli vatandaşlarında araçlara daha rahat binebilmeleri için engelli rampaları da bulunuyor.

Konu ile ilgili bilgi vererek, şehir ulaşımında yaşanan problemleri tamamen ortadan kaldırmayı hedeflediklerini söyleyen Belediye yetkilileri, daha önce alınan otobüslere ek olarak 3 yeni Otobüsün daha kısa süre içerisinde trafiğe çıkacağını belirtiler. Özellikle alınan otobüsler şehir içi yolcu taşımacılığında etkin rol alacak. Bu sayede vatandaşlar ulaşım konusunda sıkıntı çekmeyecek denildi.

Bu haber toplam 1974 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim