• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 14 °C

Siirt'te cami önlerinde dilenci denetimi

Siirt'te cami önlerinde dilenci denetimi
Kent merkezime il dışından geldikleri belirlenen, vatandaşların manevi ve dini duygularını istismar ederek dilenenlere yönelik kent genelinde bulunan camilerde cuma namazı öncesi ve sonrasında sivil zabıta ekiplerimiz tarafından denetimlerde bulundu.

Kent merkezime  il dışından geldikleri belirlenen kentte bulunan cami, hastane, okul, trafik ışıkları ve caddelerde çoğunluğu kadınlardan oluşan, küçük yaştaki çocukları ve bebekleri kullanarak vatandaşların dini ve manevi duygularını istismar ederek dilenenlere yönelik, Zabıta Müdürlüğümüz  denetim ekipleri tarafından zabita kent genelinde bulunan camilerde bugün cuma namazı öncesi ve sonrasında sivil zabıta ekipleri tarafından denetimlerde bulundu.

Yapılan denetimlerde çoğunluğu kadınlardan oluşan 10 dilenci Zabıta Müdürlüğüne götürülerek yasalar çerçevesinde haklarında işlem yapılarak bir daha dilencilik yapmamaları konusunda uyarıldı. İşlemlerinin tamamlanması ardından, kent merkezinde kalan dilencilere kaldıkları evlere, il dışından gelenler ise ilçe garajına götürülerek il dışına gönderildi.

Bu haber toplam 1355 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim