• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 11 °C

Siirt'te “Engelleri Aşta Gel” Ses Yarışması Düzenlendi

Siirt'te “Engelleri Aşta Gel” Ses Yarışması Düzenlendi
Siirt Belediyesi, Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir dizi etkinlik düzenledi. Belediyemiz ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği “Engelleri Aşta Gel” ses yarışması Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü konferans salonunda düzenlendi.

Siirt İl Kültür Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen “Engelleri Aşta Gel” ses yarışmasına Siirt il ve İlçe genelinde faaliyet gösteren Rehabilitasyon merkezlerinde kalan 12 engelli vatandaşımız katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Rehabilitasyon merkezinde kalan Engelli vatandaşlar hünerlerini sahnede şarkı söyleyerek gösterdiler. Seyircilerin alkışlar ile eşlik ettiği Ses Yarışmasında Engelli vatandaşlarımızın izleyicilere unutulmaz anlar yaşattılar. Sahneye tek tek çıkarak şarkılarını seslendiren yarışmacılardan 1’inci Hüseyin Sezgin, 2’inci Abdullah Deniz, 3’üncü Aslan Çelik ve Jüri özel ödülünü de Elif Evin aldı.

“Engelleri Aşta Gel” ses yarışmasına katılım sağlayan tüm yarışmacılara ödülleri Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, İl Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Albay Erol Ürküt ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Gökhan Marakçı tarafından verildi.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın yaptığı konuşmada, Engellerin aşıldığı, kaybedenin olmadığı, kazananın ise insanlık olduğunu söyleyen Taşkın, “Bu programda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Kardeşlerimiz bizlere bir kez daha gösterdi ki insanoğlunun aşamayacağı hiçbir engel, hiçbir zorluk yok. Hepimiz insanoğlu olarak yaşayan birbirine ihtiyacı olan varlıklarız. Birbirimizi desteklemek durumundayız. Fakat bazılarımızın, bazılarına göre daha fazla ihtiyacı olabiliyor. Bu farkındalığı yaşamak, hissetmek için buradayız. Bunu hiçbir zaman unutmamalıyız. Ben kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Ağızlarına, yüreklerine sağlık. Bu organizasyonda emeği geçen Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne, Jüri üyelerimize, belediye çalışanlarımıza ve herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Engelleri Aşta Gel ses yarışması çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Bu haber toplam 1107 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim