• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 20 °C

Siirt'te flaş operasyon - Siirt Haber

Siirt'te flaş operasyon - Siirt Haber
SİİRT HABER - Ülkemizin genel sorunu olan terörün bitirilmesi için başlatılan mücadelemiz bilindiği üzere kararlılıkla devam etmektedir.

SİİRT HABER - Bu kapsamda terörün finansman olarak büyük bir kaynak elde ettiği uyuşturucu madde ve satıcılarına yönelik Siirt Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce 3 ay süre ile yapılan çalışmalar kapsamında; 23 şüpheli şahıs tespit edildi. Tespit edilenlerden biri İlimizde, diğer 2’si de Gaziantep ve Malatya illerinde yakalanarak tutuklandı.

Ayrıca, İlimiz Kurtalan İlçesinde 10 ayrı ikamette başlatılan eş zamanlı operasyonda 7 şüpheli şahıs yakalandı. Yapılan operasyon kapsamında;

-    11 Kilo 799 Gram Kubar Esrar Maddesi,
-    260 Gram Toz Esrar Maddesi,
-    2 Gram Tütünle Karışık Kubar Esrar Maddesi,
-    Bir Adet Hassas Terazi, ele geçirildi.

Konu ile ilgili olarak yakalanan A.B.- N.İ. -K.T.- M.Y.Ö.- V.D. -M. B. C. ve A.S. isimli şahıslar hakkında “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan işlem yapılarak, adli mercilere sevk edilen şüphelilerden A.B. ve N.İ. isimli şahıslar tutuklandı.  M. B. C. isimli şahıs hakkında ise adli kontrol kararı verildi.

Uyuşturucu ile mücadelede yardımcı olmak isteyen vatandaşlarımızın 155’i veya Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğüne ait “(0484) 223 22 82 - 223 54 36” nolu telefonları aramaları büyük önem arz etmektedir.
 
Siirt İl Emniyet Müdürlüğü olarak uyuşturucu ile mücadele aralıksız devam etmektedir.

 

Bu haber toplam 2357 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim