• BIST 9060.78
  • Altın 2293.698
  • Dolar 32.31
  • Euro 35.1283
  • Siirt 16 °C

Siirt'te kar temizleme çalışmaları sürüyor

Siirt'te kar temizleme çalışmaları sürüyor
Siirt Merkez'de etkili olan kar yağışı nedeniyle Siirt Belediyesi ekipleri kar temizleme, küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

Olası kar yağışlarına karşı tedbirli olan belediye ekipleri; yoğun kar yağışının etkili olduğu kent merkezinde 2 tuzlama kamyonu, 8 adet traktör, 4 beko loder, 2 greyder, 4 pikap ile 100 personeliyle kar  temizleme, küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağışından kaynaklı oluşabilecek olumsuzluklara karşı haftasonu da çalışmalarını sürdüren ekipler, özellikle trafik kazalarını önlemek için buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarına ağırlık veriyor.

Vatandaşların günlük yaşamlarını sürdürebilmesi, trafik akışının düzenli bir şekilde sağlanması için kar temizleme, küreme ve tuzlama çalışmalarına devam eden belediye ekipleri, sabahın ilk saatlerinden başlayarak gece geç saatlere kadar çalışmalarına devam ediyorlar. 

Kar temizleme, küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, uyarılarda bulunarak buzlanmaya karşı özel araçlarıyla trafiğe çıkacak vatandaşların trafik kurallarına uygun tedbir almaları ve daha çok toplu taşıma araçlarını kullanmaları gerektiğine vurgu yaparak çalışmalarını hızla sürdürdüklerini belirttiler.

Bu haber toplam 71901 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim