• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 11 °C

Siirt'te teröre tepki yürüyüşü

Siirt'te teröre tepki yürüyüşü
Siirt’te Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu tarafından “Teröre Tepki Yürüyüşü” düzenlendi.

Bazı siyasi partiler ve Sivil toplum kuruluşlarının destek verdiği teröre tepki yürüyüşü sağanak yağmura rağmen, binlerce kişi katıldı.

 

Ellerinde Türk bayraklarıyla Federasyon binası önünde sağanak yağmura rağmen toplanan binlerce kişi, "Kahrolsun PKK", "Vatan sana canım feda", "Polise uzanan eller kırılsın", “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” sloganları atarak, eski valilik binası önüne kadar yürüdü.


Burada grup adına açıklama yapan Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyon Genel Başkanı Ziya Sözen, ‘15 Temmuz'da olduğu gibi bugün de yarın da askeriyle, polisiyle, güvenlik korucuları ve vatandaşlarla bir ve beraber olacaklarını’ belitti.

 

Ülkenin üç tarafının denizlerle dört tarafının da ihanetçiler ve hainlerle dolu olduğunu belirten Sözen, ‘Bizim Suriye gibi Irak gibi sığınacak bir limanımız yoktur. Bizler ülkemizin kıymetini ve değerini bilelim. Burası bir gemi gibidir, eğer bu gemi su alırsa hepimiz boğulacağız. O Arap Aylan bebek gibi kıyıya vuracağız, böyle bir duruma düşmemek için ülkemize, bayrağımıza, ezanımızı sahip çıkacağız. Ezanımızı susturmayacağız. Bize ihanet edenleri önce bu dünyada daha sonra öbür dünyada yargılayacağız’ dedi.

 

Binlerce vatandaşın teröre lanet yağdırdığı etkinlik, eski Siirt Şehit ve Gazi Aileleri Dernekler Federasyonu Başkanı Lütfü Yiğit tarafından sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yazdığı şiirin okunması ile devem etti.

 

Program, İstanbul'daki hain terör saldırısında şehit olan polislerin isimlerinin tek tek okunması ile sona erdi. 

Bu haber toplam 1664 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim