• BIST 9479.97
  • Altın 2495.131
  • Dolar 32.5981
  • Euro 34.7923
  • Siirt 26 °C

Siirt'teki maden göçüğünden son dakika haberleri

Siirt'teki maden göçüğünden son dakika haberleri
Akşam saatlerinde Siirt’in Şirvan İlçesi’nde bir bakır madeninde göçük meydana geldi. Siirt’te madende göçük: Ölü ve yaralılar var

Akşam saatlerinde Siirt’in Şirvan İlçesi’nde bir bakır madeninde göçük meydana geldi. Ajanslara düşen son dakika haberinde bölgeye çok sayıda ambulans sevkedildiği bildirilmişti.

Siirt Ajans'ın edindiği bilgilere göre; bölgede enkaz altında kalan işçiler var. Bu işçilerin bir kısmı iş makinalarının üstünde çalışan operatörlerden oluşuyordu. Ölü ve yaralı sayısıyla ilgili çelişkili bilgiler var.

DHA geçtiği haberde 4 işçinin cesedine ulaştığı bilgisini verirken 1 kişinin yaralı olarak kurtarıldığını enkaz altındaki işçi sayısınında 16 kişi olduğunu söyledi.

HDP Siirt Milletvekili Besime Konca ise Twitter üzerinden açıklama yaparak "14 kişi göçük altında kaldığı bilgisine ulaştık. Bir yaralı kurtarıldı" dedi.

 

SİİRT MİLLETVEKİLİ YASİN AKTAY: HEYELAN OLDU

Madendeki göçükle ilgili açıklama yapan AK Parti Siirt Milletvekili Yasin Aktay bölgedeki göçüğün aşırı yağış sonrası oluşan heyelan nedeniyle olduğunu söyledi. 

 

BÖLGEDEN SON DURUM

Olay yerinde 8 kamyon ve 3 iş makinası nkaz altında kaldı. 4 işçi hayatını kaybederken 12 işçinin enkaz altında kaldığı belirtiliyor. 

 

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1973 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim