• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Taşkın Gökçebağ'da incelemelerde bulundu

Taşkın Gökçebağ'da incelemelerde bulundu
Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın Gökçebağ beldesinde incelemelerde bulundu.

Siirt Belediye Başkanlığının yanında Gökçebağ Belde Belediye Başkan Vekilliği görevini yürüten Ceyhun Dilşad Taşkın yapımı devam eden spor kompleksinde incelemelerde bulundu.

Gökçebağ Beldesinde 5 dönüm arazi üzerine yapımı devam eden yeni spor kompleksinin Siirt Belediyesi ekiplerince hummalı bir şekilde tüm hızıyla devam ediyor. Yapımı devam eden spor kompleksinde futbol sahası, kafeterya, Belde gençlerinin kullanabileceği bir kültür alanı olacak. Ayrıca vatandaşların kullanabilecekleri spor aletleri, kamelyalar, yeşil alan ve otoparkıyla Gökçebağ Beldesi güzel bir tesise kavuşmuş olacak. Çalışmaların kısa bir süre sonra biteceği belirtildi.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın Spor tesisinde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Siirt ve Gökçebağ Belediyeleri Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın da yaptığı açıklamada, çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirterek sözlerine şöyle devam etti. “Gökçebağ beldemizde çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Güzel bir çalışma, Gökçebağ Beldemize 5 dönüm arazi üzerine yeni bir spor kompleksi kazandırıyoruz. Burada futbol sahamız, kafeteryamız, gençlerimiz için bir kültür alanımız olacak. Vatandaşlarımızın kullanabilecekleri spor aletleri, kamelyalar, yeşil alan ve otoparkıyla güzel bir tesis olacak. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor ve kısa bir süre sonra Spor kompleksi açılışımızı yapıp Gökçebağlı hemşerilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın incelemelerinin ardından Gökçebağ Jandarma Karakol Komutanlığını ve Gökçebağ ilkokulunu ziyaret ederek çocuklar ile sohbet etti.

Bu haber toplam 1245 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim