• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 12 °C

Vali Atik, Organlarını Bağışladı

Vali Atik, Organlarını Bağışladı
Dünya Diyabet günü etkinliklerine katılan Siirt Valisi Ali Fuat ATİK, organ bağışının önemine dikkat çekerek, organlarını bağışladı.

 

Vali Atik,  ”Dünya Diyabet” günü dolayısıyla, düzenlenen etkinliklere katıldı.
 
Siirt Devlet Hastanesi çok amaçlı salonda düzenlenen etkinliklerde;“Diyabet Farkındalık” konulu Liseler arası bilgi yarışması düzenlendi. Skeçler ve Diyabet hastalığı ile ilgili Uzman Doktorlar tarafından çeşitli bilgiler aktarıldı.
 
Program sonunda Siirt Devlet Hastanesinde Organ Bağışı ile ilgili açılan stantları gezen Vali Atik, burada yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
Halkın organ bağışına daha ilgili olması gerektiğini kaydeden Vali Atik, organ bağışı bekleyenlerin her geçen gün sayısının arttığına dikkat çekerek, herkesi organ bağışı konusunda duyarlı olmaya davet etti.
 
Etkinliklere; Vali Ali Fuat ATİK, eşi Fulya Atik, İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Ömür Emre, İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Fikret Can, Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Muzaffer Arslan, öğrenciler, sağlık çalışanları ve davetliler katıldı.

Bu haber toplam 1123 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim