• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 13 °C

Vali Tutulmaz, Şırnak’lı Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Vali Tutulmaz, Şırnak’lı Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Şırnak'taki terör saldırıları nedeniyle kente yerleşen Şırnaklı vatandaşları ziyaret etti.

Daha önce Kentteki sivil toplum temsilcileri ile bir araya gelen Vali Tutulmaz, terör saldırıları nedeniyle kente yerleşen Şırnaklı vatandaşları da ziyaret etti.

Kentte bulunan bir tesiste terör mağduru vatandaşlarla bir araya gelen Vali Tutulmaz, mağdurlar için, bütçe olanakları dâhilinde,  devletin tüm imkânlarının seferber edildiğini söyledi.

Şırnak’lı vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek, not alan Vali Tutulmaz, ‘Devlet olarak her zaman vatandaşlarımızla bir ve beraberiz. Tüm sıkıntıları el ele vererek aşacağız.’ dedi.

Vali Tutulmaz,‘Siirt’in bölgede bir huzur kenti konumunda olmasının baş mimarları değerli Siirt’li kardeşlerimizdir. Tüm Siirt halkına huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum.’dedi.

Sorun ve taleplerini Vali Tutulmaz’a ileten Şırnaklı vatandaşlar, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Ziyarette, Barış Platformu Başkanı Dr. Ekrem Bilek‘te katıldı.

 

Bu haber toplam 2042 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim