• BIST 8734.15
  • Altın 2240.981
  • Dolar 32.3312
  • Euro 35.1208
  • Siirt 11 °C

Samsunspor Yeni Malatyaspor maçı ne zaman hangi kanalda?

Samsunspor Yeni Malatyaspor maçı ne zaman hangi kanalda?
Samsunspor Yeni Malatyaspor maçı ne zaman hangi kanalda?Samsunspor kendi sahasında Yeni Malatyaspor'u konuk edecek.

Samsunspor Yeni Malatyaspor maçı ne zaman hangi kanalda?Samsunspor kendi sahasında Yeni Malatyaspor'u konuk edecek.

PTT 1. Lig'in 33. haftasında Samsunspor ile Alima Yeni Malatyaspor karşı karşıya geliyor.Samsun 19 Mayıs Stadı'nda saat 16:30'da başlayacak maçta hakem Abdulkadir Bitigen görev yapacak.

Bu maç öncesinde Samsunspor'un 43, Alima Yeni Malatyaspor'un 42 puanı bulunuyor.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Alima Yeni Malatyaspor ile 7 Mayıs Cumartesi günü oynayacağı maçla 19 Mayıs Stadı'nda son kez çıkacak.

Samsunspor'un 41 yıl önce 23 Şubat 1975 tarihinde Trabzonspor'a karşı yaptığı maçla hizmete açılan 16 bin 480 kişi kapasiteye sahip 19 Mayıs Stadı, son kez kırmızı-beyazlı takımın maçına ev sahipliği yapacak.

 

İsmini Mustafa Kemal Atatürk'ün milli mücadeleyi başlatmak için Samsun'a geldiği tarih olan 19 Mayıs 1919'dan alan stat, futbol maçlarının yanı sıra Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin (OMÜ) mezuniyet kutlamaları, konserler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı gibi etkinliklere de ev sahipliği yapıyordu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından TOKİ'ye Tekkeköy ilçesinde yaptırılan 33 bin 919 kişilik yeni stadın 15 Ağustos tarihinde hizmete açılmasının ardından Samsunspor, yeni sezonda maçlarını burada oynayacak. 19 Mayıs Stadı ise TOKİ'ye devredilecek.

- "Vedayı taraftarlarla yapmak istiyoruz"

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, yaptığı açıklamada, 19 Mayıs Stadı'nda son maçlarını oynayacaklarını belirterek, "Önümüzdeki sezon yeni stadımızda taraftarlarımızın önüne çıkacağız. Son maçta stadımıza Alima Yeni Malatyaspor galibiyetiyle veda etmek istiyoruz. Bunun için taraftarlarımızı mutlaka bu maça davet ediyoruz. Çünkü 41 yıllık tarihinde bu statta bir çok sevinçler, hüzünler yaşadık. Önemli zaferlere imza attık ve önemli maçlar oynadık. Vedayı taraftarlarımızla yapmak istiyoruz." diye konuştu.

Bu haber toplam 2776 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim