• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 13 °C

Süper Loto çekilişi 01.01.2015 sonuçları belli oldu!

Süper Loto çekilişi 01.01.2015 sonuçları belli oldu!
SİİRTAJANS.COM-Süper Loto çekilişi 01.01.2015 sonuçları belli oldu!!Süper Loto çekilişi bu akşam gerçekleştirildi!En çok kazandıran ve google'da en çok aranan çekiliş olan Süper Loto'nun çekilişi bu akşam yapıldı.

Süper Loto çekilişi 01.01.2015 sonuçları belli oldu!!Süper Loto çekilişi bu akşam gerçekleştirildi!En çok kazandıran ve google'da en çok aranan çekiliş olan Süper Loto'nun çekilişi bu akşam yapıldı.

.Google arama motorunda en çok aranan kelimelerden birisi  olan Süper Loto sonuçlarını sizler için takip ediyoruz ve çekilir çekilmez burada yayınlayacağız.Siirtajans.com her zaman anında sonuçları sizlere ulaştırmaya devam edecek.Süper Loto çekilişi 376.hafta sonuçları açıklanacak!

Süper Loto 1 Ocak 2015 çekilişi bu akşam yapılacak!

Milli Piyango İdaresi’nin 1 Ocak 2015 tarihli 376. hafta Süper Loto çekilişi için geri sayım başladı. Bu akşam belki bir belki de birden fazla talihli Süper Loto sonuçlarında büyük ikramiyeyi kazanacak veya Süper Loto devredecek. Geçtiğimiz hafta Süper Loto çekilişinde Ankara‘dan bir talihli 3 milyon TL’den fazla para ödülü kazanmıştı.
 
SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA?

Milli Piyango İdaresi tüm şans oyunlarında olduğu gibi Süper Loto sonuçlarını da 21.30′da ilan ediyor. Süper Loto çekilişi yapılır yapılmaz haberimizden akşamın şanslı numaralarını ve ikramiye miktarlarını öğrenebilirsiniz.

Tüm okurlarımıza bol şans diliyoruz.

Süper Loto çekildi ve devretti.Kazandıran rakamlar ise 21 33 34 38 39 51 olarak belirlendi.Süper Loto gelecek haftaya 2.055.168,44 TL devretti.

 

Oyunun Özellikleri

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Süper Loto oyununda büyük ikramiye bilen olmadığı sürece diğer haftalara devredecektir.

Süper Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

  • (3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
  • (5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
  • (6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir.
Bu haber toplam 4641 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim