• BIST 9693.46
  • Altın 2495.355
  • Dolar 32.3811
  • Euro 34.6983
  • Siirt 18 °C

Tapu İşlemlerinde ŞOKKK Değişiklik!

Tapu  İşlemlerinde ŞOKKK Değişiklik!
Yıl başı arefesi evvelinde çok mühim bir gelişme yaşandı.Tapu işlemleriyle alakalı olarak 2015 yılı akabininden şok bir değişikiklik yapıldı.Yapılan şok değişikilik gündeme bomba gibi düştü.

Tapu ve Kadastro Müdürlüklerine yeni yılla birlikte bir sürpriz gelişme daha yaşanıyor.Tapu da artık kredi kartı ile ödeme dönemi yeni yılla birlikte resmen geçiliyor.Vatandaşı oldukça yakından ilgilendiren sürpriz gelişme gündeme bomba gibi düştü.

Tapu dairelerine yeni yılla birlikte kredi kartı ile ödeme dönemi resmen başlıyor.Artık kredi kartıyla ödeme imkanı sunulabilecek.Bu sürpriz gelişme vatandaşı oldukça heyecanlandırdı. Çalışma sistematiklerinde büyük değişiklikler yapılan tapu dairelerinde yeni yılla beraber bir uygulama daha başlıyor. Artık tapu harcı ve döner sermaye bedelleri 2015 yılından itibaren kredi kartıyla ödenebilecek

 

Bugüne kadar pek çok işlemin prosedürle yürütüldüğü tapu dairelerinde son dönemde devreye giren uygulamalar kamu dairelerindeki vizyon değişikliğiyle şaşırtıyor. Tapu dairelerinde sıra numarası alınması ve ödemelerin bloke çekle gerçekleştirilmesiyle başlayan güvenli, otomasyona dayalı sistem değişikliği şimdi de ödemelerin yeni yılla beraber kredi kartından tahsil edilebilmesiyle devam edecek.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 7744 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim