• BIST 9693.46
  • Altın 2504.401
  • Dolar 32.5823
  • Euro 34.7935
  • Siirt 26 °C

Ahmet Kayanın Ağbeyinden Şok Gelişme

Ahmet Kayanın Ağbeyinden Şok Gelişme
TÜrkiyenin gelmiş geçmiş en iyi süper önemli merhum sanatçı AHmet Kaya ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanılıyor. MErhum Sanatçı Ahmet Kayının abisi olan yıllar önce çıkardığı müzik albümü ile belli süre müziğe ara verdiğini açıklamıştı bu çok önemli g

TÜrkiyenin gelmiş geçmiş en iyi süper önemli merhum sanatçı AHmet Kaya ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanılıyor. MErhum Sanatçı Ahmet Kayının abisi olan yıllar önce çıkardığı müzik albümü ile belli süre müziğe ara verdiğini açıklamıştı bu çok önemli gelişmeler Magazin alemine bomba gibi düştü. O ZAMAN bitti mustafa kaya albüm yaptığı ortaya çıktıbu albüm gündemde çok konuşulacağa benziyor. Müzik sahnelerine dönecek olan başarılı isim MUstafa Kaya özgün müzik albümü ile geri bir dönüş yapacağı ortaya çıktı.


19 yıl önce çıkardığı "Yıldızlar ve Çocuk" adlı üçüncü albümünün ardından "Bazı sebeplerden dolayı, albüm ve konser çalışmalarıma süresiz ara veriyorum" diyen Mustafa Kaya, bu albümle müziğe döndü.

Yakında piyasada olacak

Kaya, özgün müziğin genç kuşak sanatçılarından Uğur Karataş'ın hazırladığı "Kaya Gibi Şarkılar" projesinde kendi bestelerinin yanı sıra iki anonim türkü ve Uğur Karataş besteleri yorumladı. Osman İşmen'in aranjesiyle hazırlanan albüm yakında piyasada olacak.

Bu haber toplam 1781 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim