• BIST 9789.49
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 28 °C

Akalın'ın Şok Duş İtirafı Sosyal Medyayı Salladı!

Akalın'ın Şok Duş İtirafı Sosyal Medyayı Salladı!
Yaptığı başarılı albümlerle adından söz ettirmeyi başaran ünlü popçu Demet Akalın katıldığı bir TV programında kocası Okan Kurt ile ilgili şok itiraflarda bulundu.Akalın'ın kocasının ilginç banyo itirafıyla gündeme bomba gibi düştü.

TV8 ekranlarında yayına gelen Aramızda Kalmasın adlı eğlence programına katılan ünlü popçu Demet Akalın eşi Okan Kurt ile ilgili şok itiraflarla gündeme bomba gibi düştü.Başarılı popçunun eşiyle ilgili banyo itirafı adeta şok etti.

 Yaptığı başarılı albümlerle adında söz ettirmeyi başaran ünlü popçu Demet Akalın eşi Okan Kurt ile katıldığı TV8 deki Aramızda Kalmasın adlı eğlence programında kocasının banyo itiraflarıyla gündeme bomba gibi düştü.Güzel popçu canlı yayında şok itiraflarla gündeme bomba gibi düştü. Akalın, programda eşinden izin alarak samimi açıklamalarda bulundu. Eşi Okan Bey'in çok titiz olduğunu söyleyen Akalın, 'Günde üç defa duş alıyor' dedi.

Eşinin fazla su harcamasına kafayı takan Akalın, Kurt duştayken çıksın diye sürekli kapıya vurduğunu söyledi.

 

Demet Akalın

Demet Akalın (d. 23 Nisan 1972; Gölcük, Kocaeli), Türk pop müzik şarkıcısı, eski manken ve oyuncudur. Annesinin desteği ile mankenlik kursuna başladı. 1996-2004 yılları sevilen albümler ve hitler çıkardı. 2004 yılında çıkardığı Banane albümünde bulunan "Aşkın Açamadığı Kapı" ile Kral TV Video Müzik Ödüllerinden "Yılın Şarkısı" ödülünü aldı.[1] 2006 yılında Kusursuz 19 albümünü çıkardı. Albüm 147.000 kopya sattı ve MÜ-YAP'tan altın ödül aldı.[2] Aynı yıl Kral TV Video Müzik Ödüllerinde "Afedersin" ile "En İyi Pop Kadın Sanatçı" ve "Yılın Şarkısı" ödüllerinin sahibi oldu.[3] Türkçe Top 20 listesinde "Afedersin" ile 7 hafta ve albümün ikinci teklisi "Herkes Hak Ettiği Gibi Yaşıyor" ile de 1 hafta olmak üzere, 2006 yılının en uzun süre zirvede yer alan sanatçısı oldu. 2013'te Türkiye Müzik Ödülleri'nde Türkan şarkısıyla "En İyi Şarkı" ödülünü almıştır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2967 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim