• BIST 9039.84
  • Altın 2301.553
  • Dolar 32.325
  • Euro 35.056
  • Siirt 14 °C

Alex Telles'ten flaş beyanatlar

Alex Telles'ten flaş beyanatlar
Alex Telles'ten flaş beyanatlar!Galatasaray'ın Brezilyalı sol beki Alex Telles Alanya'da Goldctiy Otel'de basın mansuplarının karşısına çıkarak flaş beyanatlarda bulundu.

SİİRTAJANS.COM'un İHA'dan edindiği habere göre,Alanya'da Goldctiy Otel'de kamp yapmaya devam eden Galatasaray'da Brezilyalı futbolcu Alex Telles, düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Başarılı futbolcu, Prandelli dönemi ile Hamzaoğlu dönemindeki Alex'in farklı olduğunu belirterek, "Prandelli döneminde fazla oynayamıyordum. Hamza hocayla birlikte seri şekilde maçlar kazanmaya başladık. Kendimi daha iyi hissediyorum. Şu ana kadar açık ve net söyleyebilirim bana gelen herhangi bir teklif yok. Burada çok mutluyum. Taraftardan inanılmaz mutluyum. Bana güveniyorlar. 4 senelik kontratım var. Devam etmek istiyorum. Bir gün kulübümü de mutlu edecek iyi bir teklif gelirse oturur konuşuruz" dedi.

Türkiye'de ve Galatasaray'da oynamanın kesinlikle dezavantaj olmadığını vurgulayan Telles, "Avrupa'da mücadele eden bir kulüpteyim. Hedefim Brezilya Milli Takımı'nda da forma giymek. Ancak bunun için acele etmiyorum. Yabancı kuralının olumlu bir adım olduğunu düşünüyorum. Daha önce bazı limitler vardı. İstediğiniz kadar iyi performans gösterseniz de limitten dolayı oynayamıyorduk. Bence Türkler ile birlikte güzel bir çalışmayla rekabet seviyesi daha da artacaktır" dedi.

Bu haber toplam 2588 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim