• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 26 °C

Alves'ten çarpıcı beyanatlar!

Alves'ten çarpıcı beyanatlar!
Alves'ten çarpıcı beyanatlar!!Fenerbahçe’nin Portekizli stoperi Bruno Alves Antalya'da kamp yaptıkları otelde basın mensuplarının karşısına çıktı flaş açıklamalarda bulundu.

SİİRTAJANS.COM'un İHA'dan edindiği habere göre,Ligin ikinci yarısı için hazırlıklarını Antalya’da sürdüren sarı-lacivertlilerde defans oyuncusu Bruno Alves, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bir medya mensubunun “Maçlardaki ve antrenmanlardaki sertliğinin yaptığın Jiu Jitsu sporu ile alakalı mı? şeklindeki sorusunu yanıtlayan Alves, “Jiu jitsu bir savunma sporudur. Futbolda yaptığım herhangi bir top kapma hareketi savunma sporu. İkisini karıştırmamak lazım diye düşünüyorum. Ben takımıma sağdık bir futbolcuyum. Benim ben olabilmem için takıma her şeyimi vermem lazım. Benim için antrenman maçtır, maç da antrenman. Maçta nasıl oynayacaksam öyle antrenman yapmak zorundayım. Çünkü iyi antrenman yapmazsam, güçlü bir şekilde oynayamam" diye konuştu.

Alves'ten çarpıcı beyanatlar!

“EN İYİSİNİ VERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUM”

Galatasaray ile oynadıkları derbi karşılaşmasında gördüğü kırmızı kartın hatırlatılması üzerine tecrübeli oyuncu, “Onlar duygu yüklü, çekişmeli ve zor karşılaşmalar. Ben her zaman takımımın savunmasında yer almak isterim ve hep en iyisini vermeye çalışıyorum. Bazen böyle durumlar ortaya çıkabilir. Açıklaması da zordur, bunu ancak sahanın içinde olanlar açıklayabilir" dedi.
“EGEMEN KORKMAZ EN İYİ TÜRK OYUNCULARDAN”
Savunma hattında partneri olan Egemen Korkmaz’ın sorulması üzerine Alves “Egemen, çok büyük bir savunma oyuncusu ve aynı zamanda çok büyük bir lider. Bence en iyi Türk oyunculardan biri. Ancak diğer savunma oyuncularını da unutamayız. Hocamız için de zor diye düşünüyorum, elinde çok fazla seçenek var. Böyle rekabetler her zaman takım adına faydalıdır. Fenerbahçe her zaman büyük oyunculara sahip olacaktır. Kimin oynadığının önemi yok, önemli olan sonunda Fenerbahçe'nin şampiyon olmasıdır" diye konuştu.

“TÜRKİYE FUTBOL ÜLKESİ”

TFF’nin yeni yabancı kuralarına ilişkin de görüşlerini aktaran Alves, şöyle devam etti: “Bu konunun çok içinde değilim. Yapılan değişikliğin olumlu ya da olumsuz olduğunu yaşanacak sürecin sonrasında anlayacağız. Birkaç gün içinde Fenerbahçe de neler yapılacağını açıklayacaktır, onu beklemek lazım. En önemlisi Türk futbolunun gelişmesi, dünya ve Avrupa çapında kendine yer bulabilmesidir. Türkiye kesinlikle bir futbol ülkesi."

“TÜRK OYUNCULAR ÇOK YETENEKLİ”

Portekizli oyuncu, Türkiye’de Brezilya, Arjantin ve Portekiz ile kıyaslanabilecek derecede kaliteli yerli oyuncuların olduğunu ifade ederek, “Bana göre genç yaşlarda daha iyi bir eğitim ve çevre sağlanabilir. Eğer sıkıntı varsa eğitimlerinden geliyor. A takımlara geldiklerinde daha eğitimli ve komple şekilde gelmeleri gerekli" diye konuştu.

"RONALDO ÖDÜLÜ HAK ETTİ"

FIFA Altın Top Ödülü'nün kazanan Real Madrid’in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Alves, sözlerini şöyle tamamladı:
"Ronaldo, ödülü gerçekten çok fazlasıyla hak etti. Her yıl üzerine katarak yoluna devam ediyor. Aynı zamanda Messi ile girdiği rekabetin dünya futbolu açısından son derece olumlu olduğunu düşünüyorum. Kalitesi, yetenekleri ve geçen yıl kazandığı kupalar, ödülü almasında fark oluşturan nokta oldu. Çok iyi çalışıyor, iyi dinleniyor, iyi besleniyor ve kendini çok iyi hazırlıyor. Aslında yaptıkları büyük bir sır da değil. Sadece herkesin yapmak istediklerinden biraz daha fazlasını yapıyor. Her zaman dünyanın en iyisi olduğunu kanıtlamaya çalışıyor. Onunla geçiren insanlar için bu şaşırtıcı değil. Portekizli olarak ben de çok gururluyum. Çünkü Portekiz gibi küçük bir ülkeden böyle bir oyuncu çıkması, futbolun en üst seviyesinde olmak Portekiz için çok güzel. Aynı zamanda Portekizli futbolcuların değerini artırıyor ve onlara kapıları açıyor."

Bu haber toplam 3421 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim