• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 14 °C

Arda Turan Çıldırdı Bomba Gelişmeler Yaşanıldı

Arda Turan Çıldırdı Bomba Gelişmeler Yaşanıldı
GAlatasaray takımının çok önemli süper yıldız oyuncularınan birisi olan ardından Atletico MAdrid takımına transfer olan ARDA Turan ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıldığı ortaya çıktı. Bir ZAmanlar GAlatasaray takımının yıldız süper oyuncularından bi

Bir ZAmanlar GAlatasaray takımının yıldız süper oyuncularından birisi olan ARda TUran ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıldı.  ARda Turan, fenerbançenin OZan Tufan tranferinde aracı olduğu iddiiasına çok büyük bir tepki gösterdiği ortaya çıktı

AMK Spor'da yer alan haberde; Atletico Madrid’in ve Milli Takımımızın yıldızı Arda Turan, sosyal medya üzerinden kendisi hakkında ortaya atılan bir iddiaya yanıt verdi.
 
Spor hukukçusu Özcan Yüksel’in “Bursasporlu Ozan Tufan Fenerbahçe ile ön protokol imzaladı. Arda Turan, Ozan’ın FB’ye transferinde büyük rol oynadı” şeklindeki paylaşımda bulunması Arda Turan’ı öfkelendirdi.
 
İddiaları sert biçimde yalanlayan Arda Turan, “Neyi biliyorsun, ben mi aramışım kanıtla yarın bırakacağım ama kanıtlayamazsan sen bırak bu işleri” şeklinde cevap verdi.

Bu haber toplam 2442 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim