• BIST 9079.97
  • Altın 2324.301
  • Dolar 32.363
  • Euro 34.9365
  • Siirt 10 °C

Beşiktaş sağ bek için bastırıyor

Beşiktaş sağ bek için bastırıyor
Beşiktaş sağ bek transferi için bastırıyor.Yeni adayların gün yüzüne çıktığı Kartal'da sağ bek kim olacak en çok bu soru merak ediliyor.

2.Devreye kesinlikle bir sağ bek transferi ile girmek isteyen Beşiktaş'ta hergün yeni bir sağ bek adayı ortaya çıkıyor.Siyah Beyazlı ekip sağ bek transferi ile alakalı harıl harıl çalışıyor.

Beşiktaş'ın istediği Benficalı Maxi Pereria'nın takımı Benfica'ya rest çekerek Beşiktaş'ta oynamak istediğini ilettiği iddia edildi.

Türkiye ve Beşiktaş hakkindaki bilgileri Süper Lig'de forma giyen futbolcular ve Trabzonsporlu Cardozo'dan alan Maxi Pereira'nın kendisine önerilen rakamı da kabul ettiği bildirildi. Menajeriyle birlikte Benfica yönetimiyle görüşen Uruguaylı futbolcu, "Beşiktaş hedefleri olan iyi futbolculardan kurulu bir ekip, ayrıca bana güzel imkanlar sunuyor, kariyerimi orada sürdürmek istiyorum" ifadelerini kullandığı öğrenildi.
 
Uruguaylı futbolcuyla ilgili gelişmeler devam ederken Beşiktaş, Pereira'da yaşanabilecek bir sorun karşısında alternatif olarak İsveçli Emil Krafth'ı da gündemine aldı. Helsingborg takımında forma giyen ve sağ bek yanında sol bek olarak da görev alabilen 20 yaşındaki genç futbolcu için temaslara başlandı. Krafth'ın Temmuz 2016'ya kadar Helsingborg ile sözleşmesi bulunuyor.

 

Bu haber toplam 1772 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim