• BIST 9050.24
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • Siirt 16 °C

Beşiktaşın Yıldızı Demba Ba'dan Şok Beyenatlar

Beşiktaşın Yıldızı Demba Ba'dan Şok Beyenatlar
Beşiktaş takımının yeni çok önemli süper yıldız transferi olan Demba ba ile ilgili çok önemli gelişmelerin yaşanıldğı ortaya çıktı. Spor Toto Süper li takımlarından birisi olan Beşiktaş takımının çok önemli yıldız sengalli golcüsü olan Demba Ba'dan olay y

Beşiktaş takımının yeni çok önemli süper yıldız transferi olan Demba ba ile ilgili çok önemli gelişmelerin yaşanıldğı ortaya çıktı. Spor Toto Süper li takımlarından birisi olan Beşiktaş takımının çok önemli yıldız sengalli golcüsü olan Demba Ba'dan olay yaratacak çok önemli beyenatlar


Şu sıralar Fransa’nın en önemli gündem maddesi Charlie Hebdo dergisine yönelik düzenlenen terör saldırısı.
 
Canal Plus’ta bir programa konuk olan Demba Ba’ya da bu konu hakkındaki yorumu ve “Je suis Charlie” yazılı bir t-shirt giyip giymeyeceği soruldu. Demba Ba, böyle bir t-shirt giymeyeceğini söylerken, “Ölenlerin ailelerinin acısı paylaşmak için siyah bir t-shirt giyeceğim. Bu konu hakkında fazla yorum yapmak istemiyorum çünkü başka yönlere çekilebiliyor” ifadelerini kullandı.
 
Programın sunucularından Stephane Guy ise Demba Ba’ya ilginç bir soru yöneltti. Senegalli golcüye, “Müslüman mısın yoksa İslamcı mı?” diyen Guy’a Fransızlar Twitter’dan tepki gösterdi.
 
Eski bir Chelseali olan Ba, son 16 turundaki PSG-Chelsea eşleşmesinde ise PSG’yi tuttuğunu söyleyerek şaşkınlık yarattı. Yıldız oyuncu, PSG’nin toparlayıp Ligue 1’de de şampiyonluk ipini göğüsleyeceğini iddia etti.
 
(Ajansspor)

Bu haber toplam 1751 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim