• BIST 9102.39
  • Altın 2325.575
  • Dolar 32.3788
  • Euro 35.0205
  • Siirt 19 °C

Bilic Fenerbahçe İddialarını Yalanladı Türkiye'de Tek Çalıştıracağım Kulüp Beşiktaş'tır

Bilic Fenerbahçe İddialarını Yalanladı Türkiye'de Tek Çalıştıracağım Kulüp Beşiktaş'tır
Bir zamanlar Beşiktaş takımının teknik adamı olan Slaven Bilic ile ilgili sıcakdakikaların yaşanıldığı ortaya çıktı. İsmi beşiktaş ile anılmakta olan okbaşarılı oyuncu Gökhan Gönül için siyah beyazlı ekibin eski başarılı teknik adamı olan Slaven Bilici de

Bir zamanlar Beşiktaş takımının teknik adamı olan Slaven Bilic ile ilgili sıcakdakikaların yaşanıldığı ortaya çıktı. İsmi beşiktaş ile anılmakta olan okbaşarılı oyuncu Gökhan Gönül için siyah beyazlı ekibin eski başarılı teknik adamı olan Slaven Bilici de devreye girdi ayrıntıları haberin detayındabulabilirsiniz işte o ayrıntılar.


Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic, İngiliz basınına Fenerbahçe'den aldığı teklifi değerlendirdi. West Ham United'ın başında başarılı bir sezon geçiren Hırvat teknik adam, Türkiye'de tercih edebileceği tek kulübün Beşiktaş olduğunu söyledi. Bilic, "Türkiye'de birçok arkadaşım var ama burada mutluyum. Türkiye'de benim için tek bir kulüp var, o da Beşiktaş'tır" sözleri ile siyah-beyazlı renklere olan tutkusunu dile getirdi.

 

Bu haber toplam 2512 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim