• BIST 9693.46
  • Altın 2511.683
  • Dolar 32.5751
  • Euro 34.7761
  • Siirt 23 °C

BJK Kulüp Doktorunda Çok Önemli Açıklamalar

BJK Kulüp Doktorunda Çok Önemli Açıklamalar
Beşiktaş'a sakat oyunculardan iyi haber geldi.Ziraat Türkiye Kupasında Adana Demirspor'a mağlup olmasını en büyük nedeni forvet hattında sıkıntı yaşamalarıydı.Taraftarların merakla beklediği müjdeli haberi ise kulüp doktoru BJK TV'de açıkladı.

 

Beşiktaş Kulüp Doktoru Ertuğrul Karanlık sakat oyuncular hakkında BJK TV'ye önemli açıklamalarda bulundu."Oyuncuların iyi olduğunu gün geçtikce daha iyi olacaklarını söyleyen" Ertuğrul Hoca bazı oyuncuların durumu hakkında kısa bilgi verdi.

Brazilya'lı R.MOTTA hakkında Ramon oldukca iyi İlker hocayla bireysel çalışmalara başladı artık takıma katılmasına hiçbir engel görünmüyor.


Milli oyuncu Cenk Tosun için ise kendini tehlikeye atarak Akhisar maçında oynadı ve sağ kalça bölgesinde bir zorlama yaşadı.Ama Cenk'e özel bir tedavi uyguladık ve oldukça başarılı geçti.Eğer Slaven Bilic görev verirse T.Konya maçında sahada olacak.


Senegal'li yıldız Demba Ba için ise Demba Ba'nın tomografisi elimize geldiğinde kırık tespit ettik.Ama zamanla kendine iyi bakarak iyiye gittiğini gördük ve kendiside iyi olduğunu sahaya çıkmak için her zaman hazır olduğunu söyledi.

 


Necip Uysal'da büyük sıkıntı vardı.Kendini iyi hissetmiyordu.Ağrılarının çok olduğunu söylüyordu ama yaptığımız tedavilerden olumlu yanıt aldık ve şuan gayet iyi oda takımla koşulara başladı.

Bu haber toplam 3407 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim