• BIST 9876.23
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 28 °C

Çebi Transferde Quaresma'yı Örnek Gösterdi

Çebi Transferde Quaresma'yı Örnek Gösterdi
Kameraların karşısına geçen ikinci başkan Ahmet Nur Çebi Beşiktaş'ın transfer yapıp yapmayacağı ile ilgili sorulan sorulara cevap verdi.

Dokuz Eylül Üniversitesi’nde düzenlenen bir panela katılan Ahmet Nur Çebi "Beşiktaş  3 tarnsfer yapacak daha doğrusu 3 transfere ihtiyacı var". Çebi yapılan transferlerin hangi bölge için olduğunu söyledi."Sağ bek,Stoper,Orta saha" diyede kısa bir bilgi vermiş oldu.Beşiktaş'ın maddi durumunada değinen Başkan "Beşiktaş'ın bütcesi transfer yapmak için yeterli olmaya bilir" dedi.

 

Transfer yapmak için artık acele etmeyeceklerini hatta Portekiz'li yıldız Quaresma'yı örnek göstererek."Bundan sonra çok ciddi ve akıllı  davranacağız önceki dönemdeki gibi Quaresma'ya 7,5 milyon ödedik ve bu Beşiktaş'a büyük sarar verdi.Beşiktaş yönetimi sağ bek konusunu
çok dikkate aldığını Ahmet Nur Çelebi'nin "Sağ bek için bütçemizi iyi ayarladık bu bölge için iyi bir hesap yapdık.Diğer bölgeler için transfer yapmaya biliriz yani Beşiktaş'ı zor duruma sokmak istemiyoruz.

Statın açılışı ile ilgilide konuşan Çebi bir öğrencinin, “Stadımızın açılışında 3 boyutlu hologram yöntemiyle ilk golü Süleyman Seba’ya attırabilirsiniz” teklifine üzerine bu teklifi "yönetim kurulu olarak düşüneceğiz ama ilk gölü Süleyman Seba atabilir o çok büyük bir insandı ve bunu hak ediyor".

Bu haber toplam 5852 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim